Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 70

Thread: 11.2.2007 LTDL 2007 Final Stage | KL Criterium

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    11.2.2007 LTDL 2007 Final Stage | KL Criterium

    Sesiapa yang ingin turut serta beramai2 memeriahkan photo shoot ini sila isi nama:

    Tempat Berkumpul dicadangkan: Burger King Jln Tun Perak
    Tarikh dan Hari: Ahad, 11 February 2007
    Jam: 2 petang


    Nama:
    1. Zainzubir
    2.Mohamad Husaini
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #2
    saya takdapat hadir kali nie...

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    stage 10 map

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #4

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    di pinggiran
    Posts
    185
    insyaallah pegi hanty.....

    tp x tau pkl brp sampei.....

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Nama:
    1. Zainzubir
    2.Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4.
    5.
    6.
    7.

    tips satu dari Bimmer: dapatkan background dgn scenery yg menarik :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #6

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    di pinggiran
    Posts
    185
    lens & equipment ape yg sesuai utk shoot org berbasikal ni yek?

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by tokizikarin
    lens & equipment ape yg sesuai utk shoot org berbasikal ni yek?
    tunggu eik.aunty gi meeting dulu tadi bimmer dah sebut...nanti aunty update...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #8

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    Insyallah akan hadir jika tiada halangan

    Nama:
    1. Zainzubir
    2. Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4.
    5.
    6.
    7.
    8. Dinictis - (Ini no ada ong woo)
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  9. #9

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    selangor
    Posts
    159
    ambik' first shot terus nak klik2 even busarr..selamba je ek .. aku selit kalau shot aku tak cantik ajar la ek hehehe

    Nama:
    1. Zainzubir
    2. Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4.
    5.
    6.
    7. Aummchak
    8. Dinictis - (Ini no ada ong woo)

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by dinictis
    Insyallah akan hadir jika tiada halangan

    Nama:
    1. Zainzubir
    2. Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4.
    5.
    6.
    7.
    8. Dinictis - (Ini no ada ong woo)
    tips kedua Bimmer: Tak yah sesusah panning2 nanti pening..asalkan ada movement dah ok :wink:

    *Untuk pengetahuan, Bimmer adalah an architect by profession, tapi minat shoot esp sports..sila lawati http://zamfoto.com/
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #11
    Insyallah akan ke sana... direct Dataran terus kot... ke ada tempat lebih menarik untuk shoot.

  12. #12

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Kita kumpul di Burger King..orait??jam 2 petang okay??Ada sesaper lagi nakjoin??Isi nama!!.... :wink: Nama:
    1. Zainzubir
    2. Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4. Bobtahar
    5. Eastone
    6.
    7.
    8. Dinictis - (Ini no ada ong woo)

    tips ketiga Bimmer:apa2 lens pun boleh guna :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    AmpangHill
    Posts
    970
    dah pegi kat genting nyer tadik... abis terbakor kulit... ingatkan dok kat genting x panas terik... lebih kurang je... cuma angin je sejuk....

  15. #15

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    Acara start kul berapa erk? Insyallah esk tak hujan... langit pun biru hari ini...

    Nama:
    1. Zainzubir
    2. Mohamad Husaini
    3. Tokizikarin
    4. Bobtahar
    5. Eastone
    6.
    7. Aummchak
    8. Dinictis - (Ini no ada ong woo)
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •