Results 1 to 10 of 10

Thread: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Ustaz Azhar ketika berceramah di Masjid Bandar Kinrara sempena Maal Hijrah 1433h / 26.11.11 pada hari sabtu, selepas maghrib.
    Berikut adalah foto-foto yang sempat dirakam dari sudut tempat duduk sahaja untuk dikongsi.


    Pengerusi majlis dan mungkin Ajk masjid sedang berbincang sesuatu manakala orang ramai tidak lepaskan peluang untuk merakam foto.
    #1[exif: 1/50 | f2.8 | focal 50mm | iso 500(auto)]


    Kedatangan jemaah memenuhi ruang masjid.
    #2[exif: 1/50 | f4.5 | focal 17mm | iso 800]


    Jemaah juga boleh melihat video melalui screen dekat luar masjid.
    #3[exif: 1/50 | f5.6 | focal 50mm | iso 800]


    Seperti biasa, diakhir ceramah terutama sessi mejawap soalan suasana menjadi lebih meriah kerana ustaz biasanya akan meyelitkan lawak-lawak yang menjadi tarikan orang ramai.
    #4[exif: 1/60 | f3.2 | focal 50mm | iso 800 | Fill Flash -2]


    #4[exif: 1/50 | f3.5 | focal 50mm | iso 800]

    Semua foto dirakam menggunakan 500d+Tamron17-50 f2.8

  2. The Following 4 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Arghhhh...ni nak marah nih...tak ajak.....ustaz azhar idrus tuh.....

  4. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    ceramah agama kena ajak ke kalu nak pegi?

  5. #4

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Dah tak tau infonya....kena laa ajak atau bgtau.....benda baik ajak tak rugi dan tak salahpun yoppp....tak semua orang tau......hehehehhe

  6. #5

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Arghhhh...ni nak marah nih...tak ajak.....ustaz azhar idrus tuh.....
    Sebenarnya aku pun tahu last minit. Ada kawan tepon pukul 6.30pm

  7. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Dah tak tau infonya....kena laa ajak atau bgtau.....benda baik ajak tak rugi dan tak salahpun yoppp....tak semua orang tau......hehehehhe
    selalunya kalu ceramah Ust. Azhar Idrus, mesti banyak banner kat kawasan berdekatan. saya pulak ada kat Masjid As-Salam Puchong Perdana ketika sambutan Maal Hijrah tu..

  8. #7

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu
    Posts
    491

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong



    sutir lagi... outing bersama sifu..
    - Bukan jurufoto professional, tapi bila minat mengatasi batas. -

  9. #8

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    selalunya kalu ceramah Ust. Azhar Idrus, mesti banyak banner kat kawasan berdekatan. saya pulak ada kat Masjid As-Salam Puchong Perdana ketika sambutan Maal Hijrah tu..
    Dah tak ader rejeki teman......tengok youtube jer lerrr....

  10. #9

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    selalunya kalu ceramah Ust. Azhar Idrus, mesti banyak banner kat kawasan berdekatan. saya pulak ada kat Masjid As-Salam Puchong Perdana ketika sambutan Maal Hijrah tu..

    hehehe aku tertido petang tu. lagi tak de hasil.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  11. #10

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Ceramah Ustaz Azhar @ Masjid Bandar Kinrara Puchong

    Dah plan nak pegi dengan sepupu sehari sebelum, tapi tak kesampaian bila sedara wife dari Penang datang umah pada hari kejadian, dok agak dah mesti ada geng FMDC yang pegi punye...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •