Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83

Thread: TT Studio Photography

  1. #1

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    TT Studio Photography

    Hi guys n gals, aku planning nak buat TT studio photography, kite talk ramai2 pasal shoot dlm studio, sambil2 tu kite shoot skit2 kat studio, just a free discussion, sambil2 tu kite chill dgn lepak, kenal each other, it's free Dan xde paksaan. Korang berminat x ? Mungkin dlm Friday malam ker ? Camner .

  2. #2

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: TT Studio Photography

    studio mana? jln ampas?

  3. #3

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    Quote Originally Posted by adavirus View Post
    studio mana? jln ampas?
    Aku nak buat kat expose studio, Sri hartamas.
    Link
    https://www.facebook.com/pages/Expos...5625684?ref=ts

    Klu sape yg berminat nak lepak Dan chill out kat studio, Jom a ..
    It's free talk. Sambil borak ko song, kite shoot 2 skit.

  4. #4

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    Jom geng . Xde yg intrested ker?

  5. #5

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    173

    Re: TT Studio Photography

    best tuu...bro pm no fon...kalau jadi boleh follow...

  6. #6

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    Ok bro. Akan ku pm. Lg ramai lg meriah

  7. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: TT Studio Photography

    pm bro....kalau kena waktu.....i follow...
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  8. #8

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    kajang
    Posts
    9

    Re: TT Studio Photography

    nak join gakk....

  9. #9

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    hi bro bro dan girl girl sekalian,

    it's better if u list down your name sape yg nak join dan availability korang tuk bulan ni .
    TT ni akan di buat waktu malam. antara ari rabu atau jumaat mlm. Tarikh akan di beritahu kelak.

  10. #10

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: TT Studio Photography

    Nak join lepak ngan cik_tak......

  11. #11

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    Jom Bro Unsight. no hal... aku pon x pernah bersua muka ngan kaki2 fotomedia..

  12. #12

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: TT Studio Photography

    sy x pernah main studio ni blh join ker?...nubis tegar mcm sy boleh ker?

  13. #13

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Key Ell
    Posts
    278

    Re: TT Studio Photography

    bro matbolok .. aku pon nubies. x kisah la nubis ker pro ker.. kite pon photog gak . without nubis maner ade pro .

  14. #14

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: TT Studio Photography

    pm no and tempat nak buat...kalu sempat blk keja boleh join

  15. #15

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: TT Studio Photography

    Quote Originally Posted by cik_tak View Post
    Jom Bro Unsight. no hal... aku pon x pernah bersua muka ngan kaki2 fotomedia..
    mcm maner nak muka dengan kaki jer ....... jgn jumper waktu malam sudah.... hhahahahahaha

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •