Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)



    Tarikh : 17-18 Disember (Sabtu-Ahad)
    Tempat : Dataran Merdeka

  2. The Following 2 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    kena cari lubang amik pass nim.. cehhehe

  4. The Following 2 Users Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    x silap aku dia tak open pass lg, time 1st day baru dia open pass utk media, tapi kalu ade lubang jgn lupe aku hehehe

  6. #4

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    Quote Originally Posted by eddie88 View Post
    x silap aku dia tak open pass lg, time 1st day baru dia open pass utk media, tapi kalu ade lubang jgn lupe aku hehehe
    membe yang involved dalam event ni pun dah lama teman tak kontek, ntah2 dia tuko nombor phone langsung melopong... tak janji apa2, teman cuba roger dia dulu tengok camne... huhuhu

  7. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    membe yang involved dalam event ni pun dah lama teman tak kontek, ntah2 dia tuko nombor phone langsung melopong... tak janji apa2, teman cuba roger dia dulu tengok camne... huhuhu
    ehem..ehem.. teman nubis nk ikot nih

  8. #6

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    tahun lepas aku shot video dpt pass, kwn aku shot photo dpt jaket jer. tu pn 1st day baru register media

  9. #7

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    173

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    membe yang involved dalam event ni pun dah lama teman tak kontek, ntah2 dia tuko nombor phone langsung melopong... tak janji apa2, teman cuba roger dia dulu tengok camne... huhuhu
    nak follow jugak..hehehehe

  10. #8

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    1 time nk gi shoot drift ....

  11. #9

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    271

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    Kalau ada media tag .... pass-pass la la kat kawan-kawan. Aku janji akan shoot gambar pemberi pass dengan awek payung.

  12. #10

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    271

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    Kalau ada kawan-kawan yang pernah shoot event ni tahun lepas, harap dapat bagi tips kawasan mana yang sedap untuk shoot sebagai penonton biasa. Tips yang diperlukan seperti kat mana yang banyak actions, subjek takde halangan pagar/ papan iklan etc.

    Jadual seperti dibawah:

    http://www.formuladriftasia.com/?page_id=1780

  13. #11

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    tahun lps aku shot kt tepi2 wall jer, sebab xde bukit nk panjat huhuhu, tapi x tau la formula drift setting track cam tahun lps ker.
    yang penting esok nk g dataran nk mintak pas media

  14. #12

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    macam mana nk register utk media pass ?

  15. #13

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    register ari sabtu nanti

  16. #14

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    media Pass nie ada ke ciri2 kateria yg diperlukan ?
    atau semua orang datang mintak media pass diberi atau sebaliknya ?

  17. #15

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    pandan indah
    Posts
    22

    Re: Formula Drift Malaysia 2011 (jom pakat panning ramai2)

    yg tu x pasti le... tapi tadi pegi press conference kt ampang park terus isi form media, xde plak diorg mntak mcm2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •