Results 1 to 15 of 15

Thread: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

  1. #1

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan
    22-26 Disember 2011
    MSN Bukit Jalil.






  2. #2

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan






  3. #3

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan






  4. #4

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan






  5. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    264

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    ini terbaik ni boss . sy suka no 2 . ada cerita

  6. #6

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    tgk gambar2 ni teringat kat peraduan teka kedudukan bola takraw. hehehe

  7. #7

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by alwaysraining94 View Post
    ini terbaik ni boss . sy suka no 2 . ada cerita
    Tq...

    Quote Originally Posted by shuttermania View Post
    tgk gambar2 ni teringat kat peraduan teka kedudukan bola takraw. hehehe
    He..he....
    Cuba teka kat mana bola berada pada gambar dibawah ini..
    Tengok siapa yg kena


  8. #8

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan






  9. #9

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan






  10. #10

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    hebat2 la gambar abam askme nih..lama dah saya tak turun padang sama2 nga abang nih...

  11. #11

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    hebat2 la gambar abam askme nih..lama dah saya tak turun padang sama2 nga abang nih...
    Tq Mizi... Nanti kita buat TT year end 2011 (Dlm perancangan dgn Hanty nie)

  12. #12

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    HC, JOHOR
    Posts
    3,643

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by AskMe View Post




    saya suka beno yang ni, kemas , cantik
    nice shots tuan

    sayang, kenapa boleh terpotong tangan tu

    terkenang saya masa muda2 dulu masa berhantu gila main takraw ni merata semenanjung hingga ke negara asean

    paling tak boleh lupa masa kejohanan pertama kali Mas-Utusan malaysia kat stadium negara , lepas tu terus berkubur piala tu hehehe

  13. #13

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by rezeki View Post
    saya suka beno yang ni, kemas , cantik
    nice shots tuan

    sayang, kenapa boleh terpotong tangan tu
    Terima kasih Abg rezeki.
    Itu lah padah nya crop kat camera.
    Saya pun baru belajar nie....

  14. #14

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    264

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by AskMe View Post
    Tq Mizi... Nanti kita buat TT year end 2011 (Dlm perancangan dgn Hanty nie)
    pergh . budak2 boleh join ke bang ? haha
    kami bukan kanak-kanak riang
    kamilah fotojuara!!

    www.flickr.com/alwaysraining94

  15. #15

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Kejohanan Sepaktakraw Liga Kebangsaan

    Quote Originally Posted by alwaysraining94 View Post
    pergh . budak2 boleh join ke bang ? haha
    Boleh.
    Tapi tak confim lg TT nie...
    Plan nak buat esok hari Sabtu mlm Ahad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •