Results 1 to 7 of 7

Thread: Costum album di Batu Pahat?

  1. #1

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Parit Sulong, Batu Pahat
    Posts
    10

    Costum album di Batu Pahat?

    Assalamualaikum,

    Selamat Pagi, Tengahari, Petang kepada semua...
    saya baru kat sini...
    saya nak tanya adeke kedai yang buat costum album kat area batu pahat?

  2. #2

    Join Date
    May 2011
    Location
    Batu Pahat, Malaysia
    Posts
    108

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    ada.. kedai dh lama , tapi baru buat custom, dekat2 area Bus stand BP tu, kedai fujifilm..

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    nak buat custom album? boleh contact saya mohd salme mohd ali 013-7757373 kita boleh jumpa borak2...

  4. #4

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Parit Sulong, Batu Pahat
    Posts
    10

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    Quote Originally Posted by shahrul84 View Post
    ada.. kedai dh lama , tapi baru buat custom, dekat2 area Bus stand BP tu, kedai fujifilm..
    sebelum marrybrown kan? haritu cuci gmbar kat situ.. xtaulah masalah dia atau saya... gambar 4R saya jadi kelam semuanya.. tapi gambar besar ok2 jerk.... bila saya cuci balik kat kedai lain.. gambarnya WOW!!! xnmpak kelam...

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    nak buat custom album? boleh contact saya mohd salme mohd ali 013-7757373 kita boleh jumpa borak2...
    duk mana bro? =) ni adik beradik rahmat ali ke?

  5. #5

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    Quote Originally Posted by NorJihad View Post

    duk mana bro? =) ni adik beradik rahmat ali ke?
    nama bapak saya mohd ali hehehee.... dan bukan adik beradik rahmat ali...

  6. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    [QUOTE=NorJihad;515386]sebelum marrybrown kan? haritu cuci gmbar kat situ.. xtaulah masalah dia atau saya... gambar 4R saya jadi kelam semuanya.. tapi gambar besar ok2 jerk.... bila saya cuci balik kat kedai lain.. gambarnya WOW!!! xnmpak kelam...

    Bukan itu ah..... Kedainya dari Bus Stand BP (Parking Bas Express) menghala keseberang jalan arah ke sungai Batu Pahat. Jalan kaki jer sebab "No Entry". Kalau memandu kena masuk berpusing ikut sebelah KFC.

  7. #7

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Parit Sulong, Batu Pahat
    Posts
    10

    Re: Costum album di Batu Pahat?

    Erm.... owhhh nanti saye cuba survey lagi.... xpernah perasan ada kedai di sana

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •