Results 1 to 5 of 5

Thread: Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

  1. #1

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    Red face Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

    Assalamualaikum semua.. Saya orang baru di forum ini dan baru je beli DSLR NIKON D300. Harap dapat tunjukajar dari senior2 di sini. Buat masa ini saya hanya snap gambar secara auto. Itupun sgt mengujakan saya... Tak sabar rasanya untuk belajar dgn lebih hebat lg dgn anda semua.

    Trima kasih.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

    selamat datang melati ke fotomedia...xD
    jangan risau,asalkan awak ada sikit kerajinan pasti ada hasilnya...cuba2lah search thread yang awak nak belajar dari sini..banyak dah abam2 kat sini dah perbincangkan dan macam2 pendapat dari mereka semu..apapun terserah pada cara penerimaan awak.kalau masih tak faham barulah bertanya..ok!

  3. #3

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

    Quote Originally Posted by Melati View Post
    Assalamualaikum semua.. Saya orang baru di forum ini dan baru je beli DSLR NIKON D300. Harap dapat tunjukajar dari senior2 di sini. Buat masa ini saya hanya snap gambar secara auto. Itupun sgt mengujakan saya... Tak sabar rasanya untuk belajar dgn lebih hebat lg dgn anda semua.

    Trima kasih.
    selamat dtg! mak aii start2 jer d300..

  4. #4

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    shah alam - muar - bp
    Posts
    292

    Re: Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

    apa yang penting katamkan dulu manual tu...ada yang x paham baru search...x paham gak barula bertanya...

  5. #5

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hulu Langat, Selangor
    Posts
    155

    Re: Salam Perkenalan Dari Johor Bahru

    selamat datang ke forum.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •