Results 1 to 14 of 14

Thread: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

  1. #1

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    Salam,

    MotoGP Winter Test dah bermula di Sepang hari ni. Dengan motor berkuasa lebih besar + team2 baru pun ada banyak.

    Boh sekeping dua.....untuk tatapan semua.

    Memula...panas enjin....(tgk ekjos berputar tu)



    Pastu kuar geng moto xde nbr.....



    pastu kuar otai2...memula pedrosa...(panning mana sempat aje tmpt nih....sbb teman pun baru smpi..)



    pastu lorenzo plak....(fastest time dia buat arini)



    crop ketat skit...



    Bautista...ngan team baru (ganti simoncelli kot....)



    Lain-lain gambar masih dlm kamera.....x byk shoot arini sbb pagi ujan, so diorang start lambat.....teman kena masuk opis lepas lunch.......


    Cap ayam motosport shooter

  2. The Following 2 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    subang jaya| sunway | shahalam | sungkai perak
    Posts
    1,377

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    tu dia. mai dah..terbaek bos

  4. #3

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    meru, kapar,klang, shah alam, selangor
    Posts
    103

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    klau bole up la lagi.. jrg2 dpt tgk pic2 pre season... timasih share..

  5. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    dah tau pasal nih tapi kerja tu la terpaksa telan air liur..dah tau dah mesti ade geng FMDC shot..cantik gamabrnya

  6. #5

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    chantek tertarik ko mmg DabOommmm ...

  7. #6

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    Quote Originally Posted by rangga View Post
    tu dia. mai dah..terbaek bos
    blum baek sangat boh......ada yg lagik power

    Quote Originally Posted by wadi haswadi View Post
    klau bole up la lagi.. jrg2 dpt tgk pic2 pre season... timasih share..
    Teman coba yop....tp x byk shoot pun...sbb kesuntukan masa

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    dah tau pasal nih tapi kerja tu la terpaksa telan air liur..dah tau dah mesti ade geng FMDC shot..cantik gamabrnya
    esok ada abam...kalau kerja KL cuti dah esok....

    Quote Originally Posted by skatoon View Post
    chantek tertarik ko mmg DabOommmm ...
    hahahahaha.............
    Cap ayam motosport shooter

  8. #7

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Johor
    Posts
    61

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    tambak pkai gear apa ni bro?

  9. #8

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    Tahun nih teman cuba dengan Sigma 70-300mm APO DG yg teman pinjam dari adik teman. Nak tengok hasil dia sbb adik teman suh test.
    Cap ayam motosport shooter

  10. #9

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    173

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    ade sesiap yang pegi tak arini??

  11. #10

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    10

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    cantik bos...

  12. #11

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492
    ohsem belaker lah... best macam biaser lah...

    Sent from my CSL_Spice_MI700 using Tapatalk

  13. #12

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    Quote Originally Posted by untouchable View Post
    cantik bos...
    Mekasih boh

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    ohsem belaker lah... best macam biaser lah...

    Sent from my CSL_Spice_MI700 using Tapatalk
    Mekasih Tuan
    Cap ayam motosport shooter

  14. #13

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    271

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    Boleh tumpang ka?


    20120201_motogptest_2111 by maru-inc, on Flickr


    Nicky Hayden by maru-inc, on Flickr

  15. The Following 2 Users Like This Post:


  16. #14

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Diorang dah datang balik....lagik bising, lagik laju.........

    hensem gambar avam maru...suke tgk hector barbera punya shot......
    Cap ayam motosport shooter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •