Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 86

Thread: Kedai cuci gamba kegemaran..

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Selangor
    Posts
    1,109

    Kedai cuci gamba kegemaran..

    Ni untuk berbincang kedai cuci gamba yang murah dan hasil yang cantik..so please bagi nama kedai dan alamat serta harganya.
    http://www.brahym.com
    brahym.fotopages.com

    "It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Selangor
    Posts
    1,109
    Kedai fav saya ni tak ler murah..tapi hasil puas hati

    Nama kedai : QS Cityfoto
    Tempat : Klang Parade
    Harga: 60sen <100 dan 55sen 100 keatas

    No processing fee dan 0.5Hrs process

    FDI machine dengan fuji paper
    http://www.brahym.com
    brahym.fotopages.com

    "It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    Kedai yang saya tau lawa, cepat dan murah plak.. tp lom try..

    Nama kedai : Foto Berlian
    Tempat : Angsana Johor Bahru.
    Harga : 50 sen < 100 , 40 sen > 100

    No processing fee..

    FDI machine and fuji paper..

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Selangor
    Posts
    1,109
    tu murah tu...any other shop around KL yang murah?
    http://www.brahym.com
    brahym.fotopages.com

    "It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    Nama kedai : Tokyo Digital image
    Tempat : kuala terengganu.
    Harga : 50 sen < 100 , 40 sen > 100.
    ngan aku ikut dan dia... kekadang leh dpt 35 sen jika byk
    heheh.. tp aku jelah..

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Johor Bahru, Malaysia
    Posts
    2,256
    Kalau kat Jb nih biasanya geng fotografer ntar kat beberapa kedai yg biasa kitorang pg kalo gambar pengantin biasanya kat Kedai Gambar Wajahmu kat Larkin Perdana & Kedai Gambar Fali kat Tmn Sri skudai...kedai ni memang Top terutama Fotografer yg nak kepuasan dari hasil gambar kerana setiap gambar akan di Touch up terlebih dahulu...kalo nak murah lagi ntar jer Mee Too di Plaza Angsana ,40 sen jer sekeping

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Selangor
    Posts
    1,109
    Yang tu size 4R ke?
    http://www.brahym.com
    brahym.fotopages.com

    "It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    biasanya kedai2 foto kat jb yang pemes... mmg dorang tacap dulu... kalu dorang tacap..dorang caj 60 sen sekeping.. itu MEE TOO kat ANGSANA la tuh..

    tp kalu kita nak tacap sendiri.. 40sen lah seperti ese terangkan kat atas tuh..

    kalu kita tau guna photoshop..why not kita tacap sendiri..

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selayang, MALAYSIA
    Posts
    27
    kat kl? sapa tau?

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672
    try gi Ampang Park...sana murah..tak ingat lak berapa harga..

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    kat kL...kena cuba tanya sama itu Abah dan Bubba,.,. mana dorang nih??

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    saya suka gi fotozoom....sesuai buat ayares dan buttet.....gadis2 nya cun2 belaka...eh..salah topik ke cikgu brahym..??bukan tanya kedai yg girl dia cantik2 ke nih...??okaylah minta maap...tapi fiotozoom ada jual byk brg..besh....boleh beli memacam selain anto gambo diproses.... :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Selangor
    Posts
    1,109
    tapi fotozoom biasanya mahal dan awex tu suma tak berapa reti kalau kita tanya even basic question..kalau tanya "umur awak berapa?" dan " dah kawin ke blum?" maybe derang leh ler jawab...kekeke
    http://www.brahym.com
    brahym.fotopages.com

    "It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    dorang di amik kerja utk menarik perhatian customer saja..hehehe...yang mahal akan rasa camm muraahhh jerk bila kena ayat dek amoi2 atau awek2 lawa tu.. hehehe

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    malacca n klate
    Posts
    536
    erm.. saper tau kt melaka kedai mane yg murah2 sket?.. sy slalo cuci kt fotokem mahkota parada
    ~there are always two people in every picture... the photographer and the viewer~
    _____________________________________
    http://xcrime69.fotopages.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •