Results 1 to 10 of 10

Thread: mencari fotografer untuk majlis kawen

  1. #1

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    shah alam+tg karang
    Posts
    119

    Wink mencari fotografer untuk majlis kawen

    salam,
    ok dah lama giler aku x joint fotomedia ni...aku nak kawen bulan 12 ni,area hulu langat ,sape yang berminat nak amek gambar aku kawen?sila pm aku n bagi quotation ok huhuhu....
    ingin jadikan kamera bekerja dengan ku..
    www.bortaksfoto.com

  2. #2

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    ehh awak bukan fotografer ke?
    x ada ke kawan2 yg terdekat?

  3. #3

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    Kita ni kawan yang terdekat ler.....tapi selalunya org takut nak amik job wedding kalau pengantinnya photographer yang kira otai juga. Tapi apa dehal...kira sebagai cabaran. Saya akan PM bro quotation saya.

  4. The Following User Like This Post:


  5. #4

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    shah alam+tg karang
    Posts
    119

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    Quote Originally Posted by farish View Post
    ehh awak bukan fotografer ke?
    x ada ke kawan2 yg terdekat?
    hehehe..bro ni kira bg job bro ...hehehe...
    ingin jadikan kamera bekerja dengan ku..
    www.bortaksfoto.com

  6. #5

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    shah alam+tg karang
    Posts
    119

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Kita ni kawan yang terdekat ler.....tapi selalunya org takut nak amik job wedding kalau pengantinnya photographer yang kira otai juga. Tapi apa dehal...kira sebagai cabaran. Saya akan PM bro quotation saya.
    yup..cari balik kawan2 kt fotomedia ni..dulu belajar kat sini la hehehe...
    ingin jadikan kamera bekerja dengan ku..
    www.bortaksfoto.com

  7. #6

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    fuhhhh kawen bulan 12 tapi dah up post carik fotog...nampak gaya aku pon dah kene start up tawar job shoot aku kawen gak ni..

  8. #7

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    Quote Originally Posted by SunnySakura View Post
    fuhhhh kawen bulan 12 tapi dah up post carik fotog...nampak gaya aku pon dah kene start up tawar job shoot aku kawen gak ni..
    Oit kan hang dah booking aku ari tuh....amik pakej RM30000 punya......opssss...

  9. #8

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    kalu saya nak join TA boleh?

  10. #9

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Oit kan hang dah booking aku ari tuh....amik pakej RM30000 punya......opssss...
    kalu book awal da diskaun 99% kan??kan??

    sori tuan tanah...melalut kat sini lak

  11. #10

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8

    Re: mencari fotografer untuk majlis kawen

    askum
    bleh view website kami tuk sample gamba dh harga pakej
    tq
    http://dpelangiphotostudio.wix.com/dpelangiphotostudio
    Asyraf=013-3341653

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •