Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Cycling | Broga Loop 2012

  1. #16

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur - Shah Alam
    Posts
    190

    Re: Cycling | Broga Loop 2012

    bestnye... nak join cycle boleh tak? tapi takdop basikal, takan nak jual kamera pulak ek... ermmmmm
    seeing ordinary as extraordinary - /:)
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow


  2. #17

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Cycling | Broga Loop 2012

    Quote Originally Posted by samosa View Post
    terima kasih abam mozakim, waja dan sirman sudi shoot gambar2 kami rider beskal wannabe konon-kononnya action macam pro riders.. hehe just for fun.. kami masih pegang kamera sekali sekala.. cuma segan nak post sini gambar tak cantik macam yang lain..

    p/s: maaf lama tak masuk sini bukan sebab dah lupakan fmdc..
    ehemmm... ade pun haa abam Samosa kiter, ingatkan dah tak sudi jenguk FMDC nim... huhuhuhu ... mekasih juga kerana bagi peluang untuk kitorang shoot event yang ala2 pro riders nim, memang layansss

    Quote Originally Posted by alkhattab View Post
    cantik sungguh gmbar yg di amik!!
    mekasih tuan ... sesekali layan sport besh jugop

    Quote Originally Posted by ezy D8T View Post
    bestnye... nak join cycle boleh tak? tapi takdop basikal, takan nak jual kamera pulak ek... ermmmmm
    kalau nak berbeskal kena kontek abam Samosa kiter tow... dia bleh racun dari A sampai Z ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •