Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60

Thread: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

  1. #31

    Join Date
    May 2011
    Location
    kuantan & segamat
    Posts
    63

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Rugi tak dapat join....

  2. #32

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    rep. of besut, rep. of pekan, kuantan...
    Posts
    492

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    terlepas....aduyai...
    t`alienoly

  3. #33

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    ... boleh ripit lg.. x gitu abg zeck?
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  4. #34

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Hasil daripada pembelajaran dengan sifu pengukir cahaya.


  5. The Following User Like This Post:


  6. #35

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    .... esok teman nk ke kontan... pagi ada urusan... belah2 petang tu xde ape... kot2 sape2 ade kelapangan boleh kita ngeteh same2...
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  7. #36

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by izzamk View Post
    .... esok teman nk ke kontan... pagi ada urusan... belah2 petang tu xde ape... kot2 sape2 ade kelapangan boleh kita ngeteh same2...
    Alamak! Izzam k dah turun kuantan... lama kawan tak on forum lepas upload gambar.... ada masa roger balik.

  8. #37

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?


  9. #38

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?



    Tanya sama pokok....

  10. #39

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    SALAM.. bro pengukir cahaya, ada lagi tak nak buat kelas free? baru register kelab.. nak belajar banyak ilmu dgn sifu2 pandai kat cni...

  11. #40

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by pasli80 View Post
    SALAM.. bro pengukir cahaya, ada lagi tak nak buat kelas free? baru register kelab.. nak belajar banyak ilmu dgn sifu2 pandai kat cni...
    Ada tapi tak dapat cari tarikh yang sesuai. Sebab musim dekat-dekat pilihanraya ni, agak tak menentu jadual. Cari 2 - 3 orang dan cadangkan tarikh. Kendian tu sms pada saya tarikh tu. Sms ke 013-2903007. Tak perlu call, SMS lebih mudah.

    Kalau jadi, pada 1 mei ini saya nak ke Kemasik ambik sunrise kat situ. Kalau ada yang nak ikut, jom lah.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  12. The Following 2 Users Like This Post:


  13. #41

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kay bee - kerteh - kay eLL
    Posts
    3

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    terbaek ler hehehe...rugi x pegie...

  14. #42

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?


    Suka tengok teknik pencahayaan dalam photo ini. baru tahu.

  15. #43

    Join Date
    May 2011
    Location
    kuantan,kemaman,kuala terengganu
    Posts
    94

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    ruginya tak dpt join, saya kat kemaman ni tp jarang buka fmdc ni plk, duk berfesbuk je siang malam huhu..

  16. #44

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    8

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by rieonline View Post
    ruginya tak dpt join, saya kat kemaman ni tp jarang buka fmdc ni plk, duk berfesbuk je siang malam huhu..
    hehehee... sama la. register 2009 lagi kat sini tapi jarang2 bukak sehingga leka dengan fesbuk.. kalau ada sesi lagi bagitau ya... Terima Kasih Pengukir Cahaya..
    ~Langit tak selalu Cerah..

  17. #45

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by rieonline View Post
    ruginya tak dpt join, saya kat kemaman ni tp jarang buka fmdc ni plk, duk berfesbuk je siang malam huhu..
    Quote Originally Posted by annurupm View Post
    hehehee... sama la. register 2009 lagi kat sini tapi jarang2 bukak sehingga leka dengan fesbuk.. kalau ada sesi lagi bagitau ya... Terima Kasih Pengukir Cahaya..
    Saya tidak ada masalah nak buat lagi. Paling senang, kumpulkan beberapa orang pun, dan bagitau saya. Cadang beberapa tarikh dan lokasi. Insyaallah saya akan bantu tapi dengan satu syarat iaitu hanya yang benar-benar minat nak belajar sahaja..... kalau nak main-main, saya tak join.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  18. The Following 2 Users Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •