Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60

Thread: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    KELAS FOTOgrafi PERCUMA di Kuantan - berMINAT ?

    Ada sesiapa yg sekitar Kuantan dan Kemaman yang baru sangat pegang kamera? Atau ada masalah memahami fotografi? Atau nak belajar fotografi tapi susah nak jumpa dan mahal?

    Saya sukarela nak mengajar khas buat anda yang tak tahu apa-apa atau tak konfiden dgn fotografi secara PERCUMA. Ya PERCUMA! Betul ker? Ya betul, tanya orang lain tentang kursus percuma saya.

    Kursus PERCUMA saya terbagi kepada 3 pakej.
    1. Untuk hobi biasa-biasa - kursus hanya 1 hari sahaja.
    2. Untuk hobi betul-betul - biasanya 2 hari
    3. Untuk nak jadi pro - 7 hari.

    Macamana boleh percuma? Sebab, saya tak keluarkan modal. Makan minum semuanya sendiri tanggung. Nota pun tak ada, semua kena catit sendiri. Jika ada model, sesama sendiri jer yang jadi model. Bilik kelas pun tak ada sebab kita belajar open air... lokasi biasa ialah taman bandar, taman gelora, TC, bawah jambatan.

    Maka jika anda tahap baru dan sekitar sini, ada kamera sendiri, tak kira lelaki pompuan atau khunsa, asal serius nak belaja... silakan.

    Tarikh : 31 Mar 2012 (hari Sabtu mula pukul 9 pagi)
    Lokasi : Akan diberitahu.

    Terima kasih....
    Last edited by PengukirCahaya; 21st March 2012 at 06:29 PM.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  2. The Following 5 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    untung orang kuantan dapat berguru dgn abam PC..jgn la lepas kn peluang keemasan & keberlian ini..

  4. #3

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    B.Baru Bangi
    Posts
    227

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    abg PC tak nak ke buat utk org2 lembah klang pulak....hehehe
    Gambar-Gambar kehidupan melalui lensa anda.... :-c

    http://www.flickr.com/photos/doc_a82/
    "" Sila la tgk....pas tu komen....""

  5. #4

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by doc_A View Post
    abg PC tak nak ke buat utk org2 lembah klang pulak....hehehe
    Boleh gak... cuma kena cari masa laa. Sekarang nih sibuk sebab ambik job buat news untuk Astro Awani.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  6. #5

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    untung org kemanan kuantan...bila bro nk wat mcm ni ke lembah klang??mesti sambutan luar jangkaan...

  7. #6

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    rugi la sapa dekat tapi tak gi sedut ilmu abam pc hehe

  8. #7

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    ades saya org kuantan tp keje kt kl..kalo duk kuantan leh join nie..

  9. #8

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    buat kat kl je la. kat kuantan ada lynas.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  10. The Following User Like This Post:


  11. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    abam zeck.. tarikh tu da fix ke masih tentative? mggu tu kne lari g JB la pulak... aduhai....
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  12. #10

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    rugi kalau x ambil peluang ni..
    kalau sy yg pernah baca penerangan secara online oleh PC ni boleh terpukau..apa tah lagi kalau dpt berguru secara berdepan
    jadi pada sesiapa yg berdekatan tu ...tuntut la ilmu dgn abg PC kita ni

  13. #11

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by izzamk View Post
    abam zeck.. tarikh tu da fix ke masih tentative? mggu tu kne lari g JB la pulak... aduhai....
    Tarikh dah Fixed. Izammk, awak tak yah laaa, awak dah advance. heh heh heh.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  14. #12

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    Quote Originally Posted by PengukirCahaya View Post
    Tarikh dah Fixed. Izammk, awak tak yah laaa, awak dah advance. heh heh heh.
    uish... advance mende pulok... takpolah... lenkali kot2 ada rezki... bkn jauh ngat da skang...
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  15. #13

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    insyaAllah blh join...

  16. #14

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    rep. of besut, rep. of pekan, kuantan...
    Posts
    492

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    insya`Allah...join...bukan senang nak dapat ilmu ni.....
    t`alienoly

  17. #15

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    all my material is Copyright © jgn cuba2 curik haaaaaaa
    Posts
    214

    Re: Ada sesiapa yang dari sekitar Kuantan dan Kemaman?

    mari KL arr pulop.. ambe belanja teh tarik sambil2 belajar..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •