Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

  1. #31

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Sorry but to me one of the flaws of phonetography is when it comes to low light. Even with the built in flash...to me is kinda bad. And also did you know the person that you quote use a 50k> BLAD and still using a lot of photoshop for his picture but still he is your Idol? Your statement and your supporting info kinda not align. Just my opinion.

  2. The Following User Like This Post:


  3. #32

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Sorry but to me one of the flaws of phonetography is when it comes to low light. Even with the built in flash...to me is kinda bad. And also did you know the person that you quote use a 50k> BLAD and still using a lot of photoshop for his picture but still he is your Idol? Your statement and your supporting info kinda not align. Just my opinion.
    i know when you understand photography feel free to adept to any brand any device like him he knows photography he can tell you how to take the best shot regardless the camera. Thats why i said you notice untl the third page nobody have advice me how to improve my photo he did and he can. Can u?

    My statement until here still the same understand limitation and perspective. When you understand this you can adept to any camera like him. I can ! He can ! Can u?


    Nokia Lumia 800 @ Haruhi Syaoran by JTproductions, on Flickr
    Last edited by thenokiagallery; 14th April 2012 at 10:07 PM.

  4. #33

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Nahhh...I can't.....Only you and him can....I no good in photography.

  5. The Following 4 Users Like This Post:


  6. #34

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Nahhh...I can't.....Only you and him can....I no good in photography.
    Point is again to show photography not how much your equipment cost but how you take it

  7. #35

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Quote Originally Posted by thenokiagallery View Post
    ...
    Like this amazing flower i taken with a mobile phone no extra lens no post processing not even 3rd party app dont even need DSLR and EXIF intact.

    Here the link to the EXIF if u might need
    http://www.flickr.com/photos/thenoki...n/photostream/

    All photos have EXIF intact photos are not edited only add watermarks interested to purchase pm me will give the original without watermark


    Nokia N8 @ Purple Flower by JTproductions, on Flickr
    wow what a beautiful picture. The flower looks fantastic and the color is amazing. Unfortunately I am not that good but I also love to take pictures of flowers and blossoms. I often get cheap post office flowers from serenata flowers and gift collection. Whenever I receive a beautiful bouquet of flowers I take a picture of them so I already have lots of them.

  8. #36

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    Kenapa baru baca thread nih......

    Back to basic. Fotografi ialah melukis dengan cahaya. Makanya tuan boleh guna berus lukisan yang berbagai, pilih sahaja. Tapi awas! Jika guna berus halus, lukisan tuan akan jadi halus. Jika guna berus kasar, lukisan tuan akan jadi kasar. Lukisan mana yang lebih cantik? Yang halus atau yang kasar? Terpulang pada diri yang melihat. Ada yang suka halus berseni. Ada yang suka kasar bermakna.

    Back to basic again. Secara tradisi, ber'fotografi' ialah mengguna alat (kamera lah tu) yang boleh kawal cahaya dengan tiga cara (aperture, s/speed & ASA), untuk menghasilkan gambar yang cantik (setidak-tidaknya pada diri sendiri) dengan kaedah-kaedah seni (composition) tertentu.

    Takkiralah kalau gambar tu contrast sangat dan banyak highlight pecah pun, tapi kalau pada matanya cantik, cantiklah. Cumanya secara dasar, gambar seharusnya dikawal seluruh julat tonalnya serta susun aturannya, dan itu adalah pendapat majoriti peminat fotografi. Tak kira alat apa yang diguna walima kamera pin-hole pun.

    Tapi setiap alatan, ada kelebihan ada kekurangan. Dan yang lebih penting, ada kesesuaian fungsi kerjanya (tak kan nak guna h/phone utk buat kerja wedding. Tak kan kamera DSLR nak buat masuk poket seluar). ASALkan jangan kita kecil-kecilkan alatan orang lain sudahlah. Takperlah jika kita guna handphone. Tak kesahlah jika kita guna D4 pun. Asalkan tuan punya alat tesebut dapat hasilkan sesuatu yang cantik dan sedap mata memandang serta ada pulak ceritanya, dah kira baguslah tu.

    Cuma saya teringat kata-kata Joe Mc Nally, berbunyi (setelah dialih bahasa), "dalam beg kamera saorang fotografer, apa kah alatan yang paling penting? Yang paling penting ialah bukan kamera, bukan lens, tapi sikap (attitude)". (dan atitude ini, bukannya sesuatu yang kita boleh beli kat lowyat atau times square. Ianya diperolehi dengan fikiran waras, hati yg iklas dan tiada sifat sifat mazmumah) -- yg baik ambik, yg tak betul, ignore sajalah... terima kasih
    Last edited by PengukirCahaya; 9th June 2012 at 03:25 AM.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  9. The Following 6 Users Like This Post:


  10. #37

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Nokia Lumia 800 Photos & videos sample 8 Megapixels

    well said abam PC ... ai loike

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •