Results 1 to 8 of 8

Thread: Bersih 3.0 (28.4.2012)

  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Bersih 3.0 (28.4.2012)

    salam warga FMDC..
    tujuan saya buka thread ni adalah untuk bertanya, dimana lokasi bersih 3.0 yg betol..
    dan yg paling penting,, jalan mana yg akan ditutup?
    sesiapa yg ade link, tlong lah tepek dekat sini.. saya perlu pergi ke time square besok pagi jugak!!
    turun bas di stesen yg berdekatan dengan TS.. (stesen bas dataran hang tuah klu xsilap)

    klu dari seremban, agak2 jlan ke TS kene tutup x?
    saye x biase dgn area selangor dan KL.. harap2 dpat bantu..

    dan klu ade yg pegi shoot tu.. bubuh jele dekat thread ni... alang2 dah ade thread ni kan.. hehe

    terima kasih kpd yg membantu

  2. #2

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    aku cadangkan ko ke kl sentral dan ambik monorel ke bts.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    ya betui cakap red tu. guna pengangkutan awam. kalu dari somban naik komuter aja terus ke KL sentral.

  4. #4

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu
    Posts
    491

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    esk mmg jalan jemmlaa area kl..

    malam nie pum dah jemm.. hehe
    - Bukan jurufoto professional, tapi bila minat mengatasi batas. -

  5. #5

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    eermhh... tak jadi lg pegi harini... dah 2 kali tangguh dah.. nak pegi futuromic centre repair lens(waranty)...
    bleh tak klu pos je?

  6. #6

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2,102

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    update sekatan jalan

    1. jalan tun razak dari seremban menghala klcc - jalan sekat nak masuk ke klcc dan bukit bintang di sepanjang jalan tun razak

    nak exit ke tabung haji menghala trafik light ampang park pun tutup. semua kena terus masuk bawah menghala kampung baru.

    2. simpang empat jalan ampang dekat ampang park. jalan tutup nak ke klcc.

    3. jalan kuching dari segambut menghala kl. jalan tutup, semua kena exit ke jalan tun razak tak boleh nak terus. tadi moto je boleh lalu. tataula kemudian nanti dia bagi lalu lagi ke tak.

    4. dari bangsar lalu bulatan ktm, jalan tutup nak masuk dataran.

    5. bulatan loke yew - jalan masuk nak ke pudu ada sekatan/ jln tutup

    6. simpang empat dewan bahasa / jalan loke yew. jalan tutup nak masuk bukit bintang.

    yg tu je aku prasan tadi. dan setengah sekatan/ jalan tutup, motosikal di benarkan lalu.
    Last edited by fotokrapika; 28th April 2012 at 09:01 AM.

  7. The Following 2 Users Like This Post:


  8. #7

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2,102

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    kawan2 yg rajin fb/tweet/apa2jela hehe, boleh la copy paste ni. mana tau ada mereka yg nak gi jalan2 dgn famili ke apa ke nanti frust lak jalan jem dgn jalan tutup.

  9. #8

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10

    Re: Bersih 3.0 (28.4.2012)

    lrt/monorail/ktm : stesen sesak khabornye.
    ~ gojes Glemerios ~

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •