Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48

Thread: Bersama Ujang | "Jibam The Movie"

  1. #46

    Join Date
    May 2006
    Location
    JB RAWK CITY
    Posts
    719
    Quote Originally Posted by aji
    Quote Originally Posted by pheeewit
    kalau anda perasan muke ahmad fauzee ni ade iras2 "artis" fmdc kite yang tgh meletup raye cine aritu... hehehe. ape pendapat anda?
    ttthehe
    sapa tu pheeewit?
    polini ke?

    .
    tidak aji... adakah anda terlupa artis yang berlakon iklan tnb cny ari tu? hehehe...

    jibam ni mmg best.. tapi budak tu belakon jadi jibam, die wat mate juling n pakai slipar kat tgn n main tarik tin ke x dalam movie die? (cam jibam yang ori)

  2. #47

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Desa Minang Mari
    Posts
    244
    lama dah tagr cerita jibam nie ek....rasa dah lama terkubur..apa2 pon...jibam sama katak nyer..memang best.... :lol:
    (Take only pictures, leave only footprints)
    http://www.flickr.com/photos/arey_707
    ym : blindman_111

  3. #48

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323
    JIBAM dah jadik movie? kalau betol-betol direct, boleh meletup pilem ni cam citer SEPET.

    Ensem plak gambor abg UJANG kiter. Kepada yg kaki pancing, try ler kontek Ujang kalau nak "beramas" mesra ngan dier kat Tasik Kenyir. Ujang ada package yg menarik dan ni mmg side-business dia...hehehee :wink:

    Kat Kenyir tu, mcm-mcm jurus pancing yg boleh didemontrasikan oleh Ujang...antaranya, tangkap ikan pakai tangan (bare hand) kat bwh boat ...bukan pakai pancing woi 8)

    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •