Results 1 to 10 of 10

Thread: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

  1. #1

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya / Bangi
    Posts
    211

    5DM2 RM3500 di Mudah.my

    RM3000~3500 5D body leh lar dapat, berhati-hati, selidik betul-betul ni
    ---> http://www.mudah.my/Canon+5D+mark+II-15479368.htm

  2. #2

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    Quote Originally Posted by appleseed View Post
    RM3000~3500 5D body leh lar dapat, berhati-hati, selidik betul-betul ni
    ---> http://www.mudah.my/Canon+5D+mark+II-15479368.htm
    Maybe nk pakai duit kot....mana kita tau kan?

  3. #3

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    asl kedah, study kL
    Posts
    28

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    macam penah tgk je nombor nie.... sy penah deal ngan dia untuk beli 550d, siap dgn lens 18-200mm,, hanya rm1500 nego.. dpt rm1300..huhuh..sapa xnk..kol banyak2 kali nak deal, dia ckp kt bukit beruntung.. pastu dia macam main2..xnk cod..jadi, saya malas nk layan..xcontact..dah agak dah cm dia tipu..member2 ada cakap gak..

  4. #4

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Seri Kembangan/Cyberjaya/Kuala Selangor/Johor
    Posts
    98

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    Ni ade satu lg...murah gak dia jual..tapi bila msg tak balas...

    http://www.mudah.my/Canon+5d-15482639.htm

  5. #5

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya / Bangi
    Posts
    211

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    Quote Originally Posted by leonkennedy View Post
    Maybe nk pakai duit kot....mana kita tau kan?
    maybe dia desperate, maybe juga dia scammer, yang penting COD, apa-apa pun berhati-hari tak salah berhati-hati sebelum makan hati, tp kalau 5Dm2 harga ni, saya pun nak sambar ni

  6. #6

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    Quote Originally Posted by appleseed View Post
    maybe dia desperate, maybe juga dia scammer, yang penting COD, apa-apa pun berhati-hari tak salah berhati-hati sebelum makan hati, tp kalau 5Dm2 harga ni, saya pun nak sambar ni
    beli dua..nanti aku ambik kat umah..hehe

  7. #7

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Puchong
    Posts
    404

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    saya pun nak jugak

  8. #8

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    cer try cod.

  9. #9

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my


  10. #10

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya / Bangi
    Posts
    211

    Re: 5DM2 RM3500 di Mudah.my

    setahun punya thread hidup baliik?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •