Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: belando

  1. #16

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: belando

    uiks. benarkah tekaanku itu?? serious? belanda kerana Hai-o!!~
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  2. #17

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: belando

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    uiks. benarkah tekaanku itu?? serious? belanda kerana Hai-o!!~
    botol la tu..serius..abam akuss nak beli korset roger lah ye..hehe

  3. #18

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Pasir Gudang
    Posts
    284

    Re: belando

    koleksi yg menarik. up le lagi.

  4. #19

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: belando

    Ini semasa di Dam Square, Amsterdam. bangunan2 lama ratusan tahun yang dijaga rapi dan masih berfungsi di tengah2 bandar. ramai pelancong jer kat sini, orang tempatan kalau tak bekerja akan keluar dari rumah pergi jalan2 tempat lain pulak..sebab dalam kesatuan euro nak pergi mana2 negara dalam kesatuan tu tak perlu visa ke pasport..

    area dam square ni terletaknya madam tasssaud wax museum..tempat patung wax ukiran sebenar orang terkenal serata dunia..tapi tak dapek la nak masuk..beratur panjang sampai la nak tutup..

    sini juga terkenal dengan kawasan red light, dimana perkhidmatan seks dan ganja dijual secara sah. patut ler masa lalu kat sini orang umah pegang kuat tangan aku..takot terlepas agaknyo..muahaha..
    aku sempat masuk satu kedai jual ganja..belek2 katalog..100gram euro 8.50 jer..seluk2 poket...ala..duit semua kat org umah pulak..hehe..pergi kedai kebab sebelahnya kena euro12.00 makan dua orang tak abis besau sungguh kebabnya.. kebab malaysia kat pasar malam ciput jo..hehe..

    yang tak best nya sini banyak jenayah penyeluk saku..beg duit kena letak poket depan atau dalam jaket..kalau ilang duk sana lah jual kebab tak pun jadi bapak ayam part time..muahaha


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •