Results 1 to 8 of 8

Thread: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    Sungai Besi
    Posts
    37

    Smile Bedah Foto | Sunset Kuala Besar



    ISO-100 | 1/2500 | f/3.5 | White Balance - K4800

    **terpaksa lajukan shutter speed sbb aperture unit ade problem.. akan error kalau guna aperture kecik.. boleh shoot guna aperture paling besar je..

    yg lain2 mohon teguran dan tunjuk ajar ye..
    Visit my photo blog! :-)||EncikBig Photography||

  2. #2

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    cantik ...

  3. #3

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    klang selangor
    Posts
    2

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    perghh boleh tahan..guna apa gadget ni?

  4. #4

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    hebat sgt dah ni. patut tak perlu letak kat thread bedah foto.

  5. #5

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    xde masalah pun aperture tu kalau dah biasa.. tapi base on exif, boleh play safe.. shutter 1/2500 tu mungkin boleh turunkan lagi.. so aperture dapat di kecilkan lagi
    membaca dari 2008 di fdmc, last last lupa password.huhu

  6. #6

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    melaka
    Posts
    6

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    baik sgt dah bro gambar ni, hamba x tau nk komen apa lg dah.. selamat maju jaya...

  7. #7

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    shah alam
    Posts
    5

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    assalam.. gambar yang macam nih adakah telah di edit..?? ataupun memang keluar dari kemera directly..?? adoi.. nampak benor kusut kepalaku.. hehe.. minta tunjuk ajar semua.. maklumlaa.. tengah blajo blajo.. hehe.. terima kasih sume..

  8. #8

    Join Date
    Aug 2017
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    13

    Re: Bedah Foto | Sunset Kuala Besar

    mantap sangat mak, view angelnya pas, sunsetnya pun nampak indah sangat, namun ada beberapa tempat yang nampak terlalu gelap sangat, terimakasih

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •