Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

  1. #16

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    Quote Originally Posted by redzart design View Post
    3 pict ni memang disengajakan begitu.. cuba cari kelainan dalam editing...ok maksud abam level brightness kene naikkan lagi la yep?nanti saya try buat...
    OOooo jika disengajakan begitu, then style ni ok lah. Cuma saya tak puas hati dengan watermark tu. Gangguan mata, tak leh nak enjoy gambar-gambar tuh.

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    memang jadi trend gak skang ni abam PC ... ada yang request buat ala2 ol-skool... ala2 retro... kaler suam2 kuku pun ader... cehehhehe
    Tulah, style sekolah lama kembali semula!!!!! Kira orang dulu-dulu taste tinggi jugaklah ... yah yah!!
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  2. #17

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    173
    Ok..lepas ni akan ubah watermark..hehehehe
    Yup zaman sekolah lama berpusing kembali...wiiiiii

  3. #18

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Cheras
    Posts
    47

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    like! like!
    LensaArshad (fb) 0133931422

  4. #19

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Bangi
    Posts
    10

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    pic yg tidak mengecewakn

  5. #20

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    A, A
    Posts
    7

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    gambiran2 yang mantap...cuma watermark tu je yg perlu di tonedown kan skett..

  6. #21

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    idola photog wedding ambe..

  7. #22

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    saya jatuh cinta ngan "fofografi" disebabkan abam redzart - "lisa surirumah"
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  8. #23

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    gambar berikut adalah dirujuk:



    apa motifnya boh pokok mati tu sampai mendominasi keselutuhan gambar? kot nak kata ada burung kat atas pokok tu, pon tade jugak... wahahaha lariiii

  9. #24

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    ehh aperda... typo pulak. keseluruhan gambar.. yenayaaaa

  10. #25

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Fizah + Fakhri | 24062012(Melaka) Outdoor

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    ehh aperda... typo pulak. keseluruhan gambar.. yenayaaaa
    baru nak tanya apacapati "keselutuhan" tu....
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •