Results 1 to 7 of 7

Thread: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Thumbs up Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    Baru nampak iklan kat tv3 tadi. sape2 yg ade stok gambar mabul tu boleh ler join.

    http://apps.tv3.com.my/sabah/

  2. #2

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,932

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    perghhh....legend landscape mesti berebut masuk ni.....gbr mabul je ke? syarat2 agak ringkas...saiz gbr 12R utk pertandingan agak besar...utk pertandingan biasa organizer mintak small reso dulu... "Pihak penganjur berhak membatalkan mana-mana kategori, jika bilangan peserta tidak mencecah 10 orang atau tiada pemenang yang layak untuk menang". apa kategori dia? ada sapa2 boleh komen...aku dah puas belek dah promo tu tapi x jumpa additional info....he...he...

  3. #3

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    wehuuuuu.. muka tak masuk plak dlm video tu
    membaca dari 2008 di fdmc, last last lupa password.huhu

  4. #4

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    "Semua foto yang telah dipilih menjadi pemenang akan menjadi hak milik Sabah Tourism dan Media Prima Berhad dan keputusan pengadil adalah muktamad" - ni tak tahan ayat ni. selamba nak ambik gambor org. kot ye pon ckp gambar pemenang dia nak publish takpe gak ler.

  5. #5

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,932

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    Quote Originally Posted by adavirus View Post
    "Semua foto yang telah dipilih menjadi pemenang akan menjadi hak milik Sabah Tourism dan Media Prima Berhad dan keputusan pengadil adalah muktamad" - ni tak tahan ayat ni. selamba nak ambik gambor org. kot ye pon ckp gambar pemenang dia nak publish takpe gak ler.
    he...he....aku takut yg x menang pun jadi hakmilik....boleh buat promo free....lagipun dpt gbr high reso....xpe...harap mereka yang mahir boleh komen....

  6. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    ade sape2 mau buat trip ke sabah..?? thehehehehe... bleh join....
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  7. #7

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Sabah bah kalau kau - Photography Contest TV3

    Quote Originally Posted by Rizal Mohd View Post
    ade sape2 mau buat trip ke sabah..?? thehehehehe... bleh join....
    boleh bah kalau kau..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •