Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 140

Thread: Geng Fotomedia | Bertam

  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Geng Fotomedia | Bertam

    Assalamualikum, saya orang baru dalam bidang ni.. Nak timba ilmu dari yang berpengalaman dan nak cari kawan yang mempunyai minat yang sama.. Setakat tengok kat tenet tanpa bimbingan susah nak faham.. Harap ada yang sudi tunjuk ajar.. Lokasi : Bertam, Kepala Batas. Kamera : Nikon D90

  2. #2

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    kalu nak bagi tunjuk ajar... kena cari cikgu fotografi tu... kalu nak sama-sama tukar pendapat...bolehla.. saya pun org baru jugak... area bertam jugak

  3. #3

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Taiping,Perak+ kepala batas. Penang
    Posts
    267

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    salam 1 malaysia..
    utk makluman saudara, kat bertam ramai ni ramai yg berpengalaman, sy syor kan saudara rujuk page ni klik disini dan call diarg.. atau pun saudara anjur TT pasti ramai yg turun..
    http://iqfaizal.blogspot.com/ takdak gambaq aweks..!

  4. #4

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    hai,slamat berforum,aku pun area2 situ jgk,kalau nk blajar,rajin2 la turun tt dgn outing,area situ ade jek otai2 atau sifu2 yg sudi membantu..aku pun masih baru jgk,sma2 la kite blajar,k,kalau ade mase,boleh la jumpe,bercerita pasal dslr nie..

  5. #5

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    penang
    Posts
    686

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by Ku Hairry View Post
    hai,slamat berforum,aku pun area2 situ jgk,kalau nk blajar,rajin2 la turun tt dgn outing,area situ ade jek otai2 atau sifu2 yg sudi membantu..aku pun masih baru jgk,sma2 la kite blajar,k,kalau ade mase,boleh la jumpe,bercerita pasal dslr nie..
    hai ku... lama tak nampak? boleh la kita pakat2 lepak kat kiosk bertam tu

  6. #6

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by manik View Post
    hai ku... lama tak nampak? boleh la kita pakat2 lepak kat kiosk bertam tu
    hai abg manik,ade jek,,hem,boleh jek,just arrange biler time yg free,kite pakat2 lepak,dah lama rasenye x ber TT..he3..

  7. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kepala Batas, Penang
    Posts
    50

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Saya, Farahiyah dan Alang ada di bertam.. jom TT kat kiosk pas abih kerja
    // hizrat // a.k.a. xero7 // salam perkenalan ;;)

    | facebook | blogspot | HP: 017 23 73 1 37

  8. #8

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    penang
    Posts
    686

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by xero7 View Post
    Saya, Farahiyah dan Alang ada di bertam.. jom TT kat kiosk pas abih kerja
    hari minggu la... lapang sikit

  9. #9

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Penang,Baling,Perlis
    Posts
    180

    Red face Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    hai saya pun budak baru blaja jugak.....
    tp duduk area Sg Ara,Penang...kalu rajin meh la masuk pulau bleh kita blaja sama2...

  10. #10

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by HusinLampoyang View Post
    hai saya pun budak baru blaja jugak.....
    tp duduk area Sg Ara,Penang...kalu rajin meh la masuk pulau bleh kita blaja sama2...
    hem,,aku keje dkt area bayan lepas,boleh jek nk bertt area sini,pas blik keje ke,area sini byk jgk geng2 yg lain,yg sama2 newbie mcm kite nie..

  11. #11

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    nk join gak lepak kt kiosk hehehe..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  12. #12

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Simpang Ampat;Tanah Merah;Tapah
    Posts
    141

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    buat dekat subaidah permatang pauh la..boleh joint..
    sy pn nk tumpang sekaki..hik..hik..

  13. #13

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by rizal@zawawi View Post
    buat dekat subaidah permatang pauh la..boleh joint..
    sy pn nk tumpang sekaki..hik..hik..
    hem,,rizal,dkt zubaidah ke,mcm dah tahu2 jek dkt situ ek..hu3..situ lagi senang,rasa2 semua dah tahu kot,

  14. #14

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    penang
    Posts
    686

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Quote Originally Posted by Ku Hairry View Post
    hem,,rizal,dkt zubaidah ke,mcm dah tahu2 jek dkt situ ek..hu3..situ lagi senang,rasa2 semua dah tahu kot,
    tokey restoren zubaidah pun dah kenal kot...hihihi... errr...bila ni?

  15. #15

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Cari kawan fotografi area Bertam..

    Salam semua, kalau nak jumpa kat kiosk bertam tu boleh.. no hal punye.. tapi bile?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •