Results 1 to 4 of 4

Thread: Cadangan: Mewujudkan sebuah site utk slow internet

  1. #1

    Cadangan: Mewujudkan sebuah site utk slow internet

    Salam,

    merujuk perkara diatas saya cadangan FMDC mewujudkan satu site utk slow internet didalam web ini.Ini sesuai utk mereka yg tidak menggunakan high speed internet serta liputan coverage yg kurang memuaskan.Harap cadangan saya ini diambil penelitian serta boleh dibahaskan secara baik dlm thread ini. TQ

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Cadangan: Mewujudkan sebuah site utk slow internet

    dah lama ada bro. klik jer link archive bawah belah kanan tu - http://www.fotomedia.com.my/forum/archive/index.php

  3. The Following 2 Users Like This Post:


  4. #3

    Re: Cadangan: Mewujudkan sebuah site utk slow internet

    Quote Originally Posted by dome View Post
    dah lama ada bro. klik jer link archive bawah belah kanan tu - http://www.fotomedia.com.my/forum/archive/index.php
    ohh dah ader rupenya..ok tq

  5. #4

    Re: Cadangan: Mewujudkan sebuah site utk slow internet

    Quote Originally Posted by dome View Post
    dah lama ada bro. klik jer link archive bawah belah kanan tu - http://www.fotomedia.com.my/forum/archive/index.php
    ohh dah ader rupenya..ok tq tapi kenapa tak dapat nak tengok sebarang gambor dlm tu encik dome?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •