Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Mencari Group Fotog

  1. #1

    Mencari Group Fotog

    Assalamualaikum sahabat..

    saya kalau boleh nak join group dslr ne..area kulim/bukit mertajam/penang...saya pakai canon..

  2. #2

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Mencari Group Fotog

    Quote Originally Posted by Herozeta View Post
    Assalamualaikum sahabat..

    saya kalau boleh nak join group dslr ne..area kulim/bukit mertajam/penang...saya pakai canon..
    Saya syorkan anda sertai outing percuma dalam komuniti LM disini

  3. #3

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Mencari Group Fotog

    Quote Originally Posted by Herozeta View Post
    Assalamualaikum sahabat..

    saya kalau boleh nak join group dslr ne..area kulim/bukit mertajam/penang...saya pakai canon..
    Waalaikumsalam w.b.t..
    Tak kisah la Nikon/Canon/cap apa pun takpa.. yg penting minat n kesungguhan..
    Kalau berminat boleh join outing kami pada 17.9.2012 jam 8.00 pagi di Pantai Kamloon, Kepala Batas.
    Outing kali ni bertemakan " Jom outing memburu Robber Fly Pantai Kamloon "
    Kalau tak main makro pun takpe, boleh shoot landscape kt situ.. TQ

  4. #4

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kuL!M - Pokok s3N@ (kedah)
    Posts
    378

    Re: Mencari Group Fotog

    salam aku dok kulim... kalau nak masuk group tak kesah la apa brand pon... janji main camera... tak kira la dslr atau pns ker... dulu budak2 area kulim aktif la jugak... sekarang mungkin dah sebok kot... aku pon main kamera ni pon sbb minat untuk memenuhi masa lapang...
    seorang amatur yang hobinya mengambil gambar seminggu sekali dikala kesunyian

  5. #5

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5

    Re: Mencari Group Fotog

    asalamualaikum,saya pon tengah mencari group dslr area kulim ni...kalau ada outing boleh la ajak saya...

  6. #6

    Re: Mencari Group Fotog

    saya pon cari jugak geng landscape nak join di area aloq staq jika ada. kalo individu nak buat geng pon bleh ja. solo2 ni segan sket nak kluaq shoot landscape. almaklumlah sy ni nubis lagi

  7. #7

    Re: Mencari Group Fotog

    Quote Originally Posted by SHoch08 View Post
    salam aku dok kulim... kalau nak masuk group tak kesah la apa brand pon... janji main camera... tak kira la dslr atau pns ker... dulu budak2 area kulim aktif la jugak... sekarang mungkin dah sebok kot... aku pon main kamera ni pon sbb minat untuk memenuhi masa lapang...
    boleh bgi detail lgi x pasal group tu
    Quote Originally Posted by luncai View Post
    Waalaikumsalam w.b.t..
    Tak kisah la Nikon/Canon/cap apa pun takpa.. yg penting minat n kesungguhan..
    Kalau berminat boleh join outing kami pada 17.9.2012 jam 8.00 pagi di Pantai Kamloon, Kepala Batas.
    Outing kali ni bertemakan " Jom outing memburu Robber Fly Pantai Kamloon "
    Kalau tak main makro pun takpe, boleh shoot landscape kt situ.. TQ
    aduh..dah lepas la

  8. #8

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bertam, Kepala Batas
    Posts
    41

    Re: Mencari Group Fotog

    takpe, lps ni boleh join lg, kalau berminat nk beli ET atau ring flash utk makro boleh contact saya ok. TQ

  9. #9

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    A, A
    Posts
    8

    Re: Mencari Group Fotog

    mostly lelaki je, xde girl ke ye?

  10. #10

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sepang, Selangor
    Posts
    6

    Re: Mencari Group Fotog

    bestnye kalau ada fotogrouping...rumah family ambe dekat Sg petani..nanti boleh la ajak2 bergambar landscape...TT ka..hehe

  11. #11

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    A, A
    Posts
    83

    Re: Mencari Group Fotog

    saya pun area kulim klu ada masa lapang boleh ajak saya......klu x kisah add saya dlm fb cari zaini ishak

  12. #12

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sg.petani
    Posts
    108

    Re: Mencari Group Fotog

    zaini ishak yg dok buat gmbq laki bini tu ka?

  13. #13

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    A, A
    Posts
    83

    Re: Mencari Group Fotog

    gmbr anak pegang pisau

  14. #14

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    JB & Kulim
    Posts
    2

    Re: Mencari Group Fotog

    HI ...Ad pon area Kulim gk..Asal JB ..xtau tmpt best kt sni kt mne....Sape2 nk outng leh helo2...xde geng nk Outing lor..

  15. #15

    Re: Mencari Group Fotog

    boleh..nnti free kta out sama sama..tapi..mcm mna cek nk halo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •