Results 1 to 4 of 4

Thread: Azharul & Siti Fadhliah

  1. #1

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing & Shah Alam
    Posts
    182

    Azharul & Siti Fadhliah

    Assalamualaikum w.b.t..

    Saya masih baru dalam dunia fotografi perkahwinan ini. Masih hijau lagi, so nak mintak sedikit komen bebarapa gambar yang saya ambil terutamanya semasa sesi outdoor. Segala komen dan nasihat saya dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.

    #1



    #2


    #3

    lokasi: Masjid Wilayah, Jalan Duta
    Background sengaja saya overexposed kan sebab agak berselerak dengan kerja-kerja renovation. Sedikit PP dilakukan di PS untuk membuang apa-apa yang tidak berkenaan.

    #4


    #5


    #6


    Mungkin boleh mendapat sedikit pandangan & komen untuk editing black & white yang saya lakukan dan juga komposisi gambar.

    Saya boleh katakan yang pose ketika outdoor adalah pose "selamat" memandangkan kekangan masa (masa yang saya ada untuk outdoor lebih kurang 35 minit).

    Terima kasih.

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: Azharul & Siti Fadhliah

    outdoor dah cun,.yg indoor tu rasa kekuningan n over ckit...rasa2 ambe yg kubis ni lah

  4. #3

    Re: Azharul & Siti Fadhliah

    saya suka..
    membaca dari 2008 di fdmc, last last lupa password.huhu

  5. #4

    Re: Azharul & Siti Fadhliah

    ya.. yg indoor tu agak kekuningan, viariasikan white balance, composition cun..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •