Results 1 to 9 of 9

Thread: Jalan2 kat Publika, KL

  1. #1

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Equine
    Posts
    168

    Jalan2 kat Publika, KL

    facebook.com/hasbullah.hawari
    @hasbullahawari Bbpin 286E5F9B

  2. #2

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    idea menarik. suke no 4. boleh diperkemaskan lagi composition. color dia pon soft warm nampak kena dgn moment

  3. #3

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Equine
    Posts
    168

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    tq.. maksudnya composition utk pic yg mana tu?
    facebook.com/hasbullah.hawari
    @hasbullahawari Bbpin 286E5F9B

  4. #4

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    semua... kekadang kita dah folow ro3, lighting pon dah ok, compos pon dah elok tp gambar yg terhasil tak boleh bercerita. contoh gambar 1 tu, idea menarik dah cuma bila shoot style direct cam tu takde penceritaan sangat. kalaulah shoot just benda bendera tu pastu suruh opis mate dok gaya sebelah barulah nampak sedikit penceritaan konon2 member tu queen. yg no 4 tu saya suke sebab dishoot dari atas untuk menampakkan patent lantai. menarik. ditambah lak dgn blur org berjalan dan dilebihkan negative space. memang menarik. sekali tengok jer tau dah ni gambar banyak ceritanyer.

  5. #5

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Equine
    Posts
    168

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    ooo. mcm tu.. thx sudi komen. bertambah pengetahuan
    facebook.com/hasbullah.hawari
    @hasbullahawari Bbpin 286E5F9B

  6. #6

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bidor, Malaysia
    Posts
    285

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    oooo...abah suka foto2 ni..... moment2 yg menarik..
    Abah Along baru belajar ni.......tapi bleh le sikit-sikit ...ade le gambar skit2 kad
    http://syazhar.fotopages.com dan http://www.flickr.com/photos/dedaunhijau/ serta http://myfotoshoot.blogspot.com/

  7. #7

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Equine
    Posts
    168

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    tq abah
    facebook.com/hasbullah.hawari
    @hasbullahawari Bbpin 286E5F9B

  8. #8

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    mmg menarik tempat tue... pepun syabas utk gambo yang best

  9. #9

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Equine
    Posts
    168

    Re: Jalan2 kat Publika, KL

    ha'ah. best kat situ. x crowded. tmpt tu mcm penuh falsafah. huhu..
    tq bro
    facebook.com/hasbullah.hawari
    @hasbullahawari Bbpin 286E5F9B

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •