Results 1 to 14 of 14

Thread: aliif + eja

  1. #1

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    aliif + eja

    recent job.. komen sampai lebam ya kwn2..









    pics banyak edit jadi demam kuning pasal terlupa nak set iso..dh bantai iso800..hampeh :P

  2. The Following 2 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: aliif + eja

    suka no 1 & 3

  4. The Following User Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: aliif + eja

    no. 1 terbaikk... cayalah abam sherazi.. masih lagi berbisa... thehehehe...
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  6. The Following User Like This Post:


  7. #4

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: aliif + eja

    Moment yg baik untuk gambar ke2 tapi pengapit pegang payung putih biru tuh mengalih perhatian saya. Bukan hasil terbaik dari idola saya untuk outdoor.....

    p/s*gambar yg pertama tuh pakai apperture ape yg leh dapat subjek ngan jet jer yg sharp dan blur kat tengah2 runway......hehehehe....cabut.....

  8. #5

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by airsejuk View Post
    suka no 1 & 3
    Quote Originally Posted by Rizal Mohd View Post
    no. 1 terbaikk... cayalah abam sherazi.. masih lagi berbisa... thehehehe...
    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Moment yg baik untuk gambar ke2 tapi pengapit pegang payung putih biru tuh mengalih perhatian saya. Bukan hasil terbaik dari idola saya untuk outdoor.....

    p/s*gambar yg pertama tuh pakai apperture ape yg leh dapat subjek ngan jet jer yg sharp dan blur kat tengah2 runway......hehehehe....cabut.....
    hehehe..tqvm sudi komen.. akan terus meningkat usaha..

    p/s: lens apa yg boleh shoot sharp di depan dan belakang tapi blur di tengah2...wakaka..

  9. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: aliif + eja

    wuihhh.. silau ler abam. highlight cerah sangat

  10. #7

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: aliif + eja

    more from this serie..








  11. The Following User Like This Post:


  12. #8

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    wuihhh.. silau ler abam. highlight cerah sangat
    yang mana abam?

  13. #9

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    more from this serie..

    nampok benor nipunye langittnyee... hahaha...
    jangan marah ustaz.....
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  14. #10

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: aliif + eja

    Episod 2 gambar 2 tuh shadow lelaki jatuh kat muka yg perempuan...kalo siap light kasi contrast ngan latarbelakang mesti cun

  15. #11

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    nampok benor nipunye langittnyee... hahaha...
    jangan marah ustaz.....
    kikikih.. kantoi aje.. gradient biru..sebat je la akuss..

  16. #12

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Episod 2 gambar 2 tuh shadow lelaki jatuh kat muka yg perempuan...kalo siap light kasi contrast ngan latarbelakang mesti cun
    a'ah la.. mmg tak perasan bab ni..thanks unsight.. (pic ni @ 200mm.. dr jauh)

  17. #13

    Re: aliif + eja

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    hehehe..tqvm sudi komen.. akan terus meningkat usaha..

    p/s: lens apa yg boleh shoot sharp di depan dan belakang tapi blur di tengah2...wakaka..
    dasyat btol lens ni.....hehe

  18. The Following User Like This Post:


  19. #14

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Gombak@kuantan
    Posts
    421

    Re: aliif + eja

    best Abam!

  20. The Following User Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •