Results 1 to 9 of 9

Thread: Hidayah & Firdaus | The Wedding

  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Nk share latest wedding session..harap dpat beri komen yang membina..thanks!!
    1)

    2)

    3)
    4)

    5)

    6)


    More at http://www.facebook.com/media/set/?s...3923231&type=1

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    pehh..terbaik bro.. i like it all ..

  4. #3

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    cantik. indoor tebabom
    membaca dari 2008 di fdmc, last last lupa password.huhu

  5. #4

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    pehh..terbaik bro.. i like it all ..
    Thanks bro!!

  6. #5

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Quote Originally Posted by nelza_ax View Post
    cantik. indoor tebabom
    thanks!!tebabom

  7. #6

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    ni cth gambar wedding bukan 90% pose potret pengantin kt tasik tepek kt sini heheheh..wedding is event..

  8. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    ni cth gambar wedding bukan 90% pose potret pengantin kt tasik tepek kt sini heheheh..wedding is event..
    Oo ye?maaf lah sy baru kat sini,bole tunjuk kn sy contoh post yg menunjukkan keseluruhan event?

  9. #8

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Quote Originally Posted by deesphoto View Post
    Oo ye?maaf lah sy baru kat sini,bole tunjuk kn sy contoh post yg menunjukkan keseluruhan event?
    saudara salah paham ...saya cakap gambar saudara adalah cth gambar wedding yang bagus..bukan mcm orang lain yang tepek gambar outdoor kt sawah..tasik dn sebagainya..sebb keistimewaan weddding ialah ketika moment2 sepanjang event tuh..klu outdoor dah lepas kepada post potret dan model (maaf saya pon gambar takde sgt yg wedding)

  10. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Re: Hidayah & Firdaus | The Wedding

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    saudara salah paham ...saya cakap gambar saudara adalah cth gambar wedding yang bagus..bukan mcm orang lain yang tepek gambar outdoor kt sawah..tasik dn sebagainya..sebb keistimewaan weddding ialah ketika moment2 sepanjang event tuh..klu outdoor dah lepas kepada post potret dan model (maaf saya pon gambar takde sgt yg wedding)
    Oo..maaf2..thanks!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •