Results 1 to 5 of 5

Thread: Lightroom

  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bentong Pahang
    Posts
    173

    Lightroom

    Assalamuaikum dan Salam 1 Malaysia .. nak bertanya pada kawan2 semua baru2 neh nak buka lightroom nak edit gambar apabila import gambar jadi warna putih langsung xkeluar gambar kenapa yer jadi mcm tuh.. semua gambar jadi putih tak naik gambar

  2. #2

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Lightroom

    Cuba reset balik setting ke default. Takut2 ada terclick apa2 sebelum nih.....
    Cap ayam motosport shooter

  3. #3

    Re: Lightroom

    Salam, perkara ni terjadi sebab ada kena mengena dengan Monitor profile file yang corrupt, ataupun display driver gila. Anyway, try baca link ni :

    http://photographylife.com/how-to-fi...s-in-lightroom

  4. #4

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bentong Pahang
    Posts
    173

    Re: Lightroom

    Aduhai habis tuh nak wat mcm mne yer

  5. #5

    Re: Lightroom

    Cuba bro pergi control panel, then type monitor calibration kt search box tu. And then buat je ap yg dia suruh on screen. Cop, bro guna windows 7 kan?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •