Results 1 to 13 of 13

Thread: sambutan awal muharram

  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    sambutan awal muharram

    ada ker kawan-kawan nak g shot perarakan menyambut awal muharram di area KL coz nak join gak.kekadang boring kalu g sorang2... lepas ambik gambar leh main street foto lak n leh beramah mesra...

  2. #2

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Bangi
    Posts
    739

    Re: sambutan awal muharram

    aku kat PICC esok... kebetulan ikut rombongan opis.. tp xde perarakan.. cuma duduk dlm dewan.. tp kalo ikut pelan, seat aku dekat ngan laluan VVIP..

  3. #3

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: sambutan awal muharram

    best2...VVIP seat tu...

  4. #4

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Bangi
    Posts
    739

    Re: sambutan awal muharram

    rasanye angle aku cuma dpt masa time dia masuk je.. tu pun kalo xkena block la.. masa duduk tak dpt kut sbb kitorang di blakang... kira uban boley la.. hahah..

  5. #5

    Re: sambutan awal muharram

    nak join! inform me please ! esok memang nak try street photo!

  6. #6

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Muar,Johor.
    Posts
    2

    Re: sambutan awal muharram

    Salam bro Matbolok, alamak jauh lah KL, sy kat muo... huhu

  7. #7

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu
    Posts
    491

    Re: sambutan awal muharram

    esk kat mana sttart??
    - Bukan jurufoto professional, tapi bila minat mengatasi batas. -

  8. #8

    Re: sambutan awal muharram

    Quote Originally Posted by rmanphoto View Post
    esk kat mana sttart??
    kat mane????? ha ha

  9. #9

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: sambutan awal muharram

    ingat nak try lepak kat area masjid negara,coz biasanya ada perarakan kat citu.tahun ni x tau la...

  10. #10

    Re: sambutan awal muharram

    Quote Originally Posted by matbolok View Post
    ingat nak try lepak kat area masjid negara,coz biasanya ada perarakan kat citu.tahun ni x tau la...
    masjid negara? oloh, 3 girls nak shooting masjid india sok. jom. street punya je pon jadilaaa

  11. #11

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: sambutan awal muharram

    ok gak tu....kul brp tu..

  12. #12

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: sambutan awal muharram

    paper hal sms ambe 012-6811964

  13. #13

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL, Selangor, Melaka, Perak
    Posts
    354

    Re: sambutan awal muharram

    selalu yg ada perarakan ni maal hijrah ke maulidur rasul? adeh terlepas..
    A good photograph is knowing where to stand

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •