Results 1 to 3 of 3

Thread: salam

  1. #1

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    kl
    Posts
    15

    salam

    sya nak tanya seperkara di sini... soklan berbunyi mcm gini..

    mcm mana kah photografer kat kedai tu leh setting gambor saiz kad pengenalan dalam kamera ? harap ada yang sudi membantu org baru nak belaja selok belok kamera ....

  2. #2

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: salam

    Mereka tak setting dalam kamera. Mereka setting masa nak print. Mereka hanya pastikan masa nak ambik gambar tu, ada ruang yang cukup pada kiri, kanan dan atas kepala.
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    kl
    Posts
    15

    Re: salam

    ooo mcm gitu ek.. sbb ari tu g ambik gambo pasport pas tu jurukamera tu tunjuk pic dalam kamera then bila tgk gambo tu elok je dok dalam kotak yang bersaiz pasport... ingat kan ada leh install saiz ke apa ke mcm picture control...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •