Results 1 to 9 of 9

Thread: self portraiture.....

  1. #1

    self portraiture.....

    ..last few days, hari yang membosankan...since xde ape nak buat, saya terpikir nak shoot gambar sendiri since x lama lagi nak masuk rumah baru...so dalam kebosanan ok jugak kalau amik gambar sendiri...kemudian buat enlargement ke 11R and gantung kat family hall...asyik buat gambar orang je..gambar sendiri pun takde....so here goes.....

    gambar dipilih dari last frame dari kalo x salah dari 20 over frame...so far, saya suka the expression yang almost no expression & mood....sedikit tweaking, and siap....less than perfect, but good enough....just sharing idea....








    ...tq kerana sudi menjengok......
    ...forget the shutter count, just shoot and you'll learn something...

  2. #2

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: self portraiture.....

    ensem gak eddylaooo nyer......

  3. #3

    Re: self portraiture.....

    memang, ensem la sangat! hehe
    ...forget the shutter count, just shoot and you'll learn something...

  4. #4

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: self portraiture.....

    rambut hitam, baju hitam, background pun hitam.... but ok, good (hensem) enough......
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  5. #5

    Re: self portraiture.....

    Quote Originally Posted by PengukirCahaya View Post
    rambut hitam, baju hitam, background pun hitam.... but ok, good (hensem) enough......
    kenapa saya bole tegelak sensorang ek baca komen dr Pc....hehe...anyway thks Pc...
    ...forget the shutter count, just shoot and you'll learn something...

  6. #6

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: self portraiture.....

    tu laaa....ni kalo post kat fb leh jadi model tuh.....Ko post nih dah ader kebenaran orang rumah ker? ilang lak laki jambu dia....muhahahhaha

  7. #7

    Re: self portraiture.....

    orang rumah ok, asal jgn post gamba perempuan....dia x suka. sbb tu shoot gamba seniri....hee
    ...forget the shutter count, just shoot and you'll learn something...

  8. #8
    muka yg bersahaja nway nice pic captured


    budak baru

  9. #9
    Quote Originally Posted by unsight View Post
    tu laaa....ni kalo post kat fb leh jadi model tuh.....Ko post nih dah ader kebenaran orang rumah ker? ilang lak laki jambu dia....muhahahhaha
    hihi


    budak baru

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •