Results 1 to 15 of 15

Thread: Amacam ..boleh layan video nie tak?

  1. #1

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Saya jumpa video nie kat forum sebelah,,
    Pinjam nak kongsi kat sini.. ada macam2 komen dah saya baca,,
    So, kita tengok pulak apa komen korang kat FM nie..



    P/s: Psstt.. video nie takde kaitan dengan sape2 tau..

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Gombak@kuantan
    Posts
    421

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Thor silap landing tuu..landing atas hiway pulops...

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kuantan Pahang
    Posts
    2,083

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Fake... dan tak lojik. Jika benar pasti dah lama disiar di mainstream media kita. Paling 'menangkap' ialah ayat last asking resident to keep vigilant on missing cargo...????
    Photography is a VISUAL COMMUNICATIVE LANGUAGE. To master, use it always.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by paizero View Post
    Thor silap landing tuu..landing atas hiway pulops...
    Highway pulops tu katne?

  5. #5

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by PengukirCahaya View Post
    Fake... dan tak lojik. Jika benar pasti dah lama disiar di mainstream media kita. Paling 'menangkap' ialah ayat last asking resident to keep vigilant on missing cargo...????
    Haha 1st time tengok pon Yaya piker cemtu jugak..
    Ayat pemberita tu pon tak boleh blah..
    Cuma tertanya2 la,,apa benda dalam kargo tu..

  6. #6

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Uploader video nie..
    Petronas Motorsport,, nak promot F1 ke?

  7. #7

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Mr. Bean mendarat tu.. hahaha

  8. #8

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Gombak@kuantan
    Posts
    421

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by Minyaya View Post
    Highway pulops tu katne?
    Hiway pulak..Big Sorry

  9. #9

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Gombak@kuantan
    Posts
    421

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    Mr. Bean mendarat tu.. hahaha
    Ade betul gak tu..baru teringat starting cerita Mr Bean Muahahahahahaha..

  10. #10

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    dongengan jek nim.. tengok news tu pun dah braser "lakonan" ... ceheheh

  11. #11

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by Mr. Orait View Post
    Uploader video nie..
    Petronas Motorsport,, nak promot F1 ke?
    Yea kot...
    Tapi tak tahu dia nak promote apa entah...

  12. #12

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by paizero View Post
    Hiway pulak..Big Sorry
    Takpe.. sory diterima...

  13. #13

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    Mr. Bean mendarat tu.. hahaha
    Haha ada betulnya jugak!!

  14. #14

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Aku ada perasan something... sory Yaya bahasa aku kau je,, tak minat nak sweet2 dengan ko..
    Pemberita tu siap minta kerjasama orang ramai lagi untuk cari kargo yang hilang tu..

  15. #15

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24

    Re: Amacam ..boleh layan video nie tak?

    Quote Originally Posted by Mr. Orait View Post
    Aku ada perasan something... sory Yaya bahasa aku kau je,, tak minat nak sweet2 dengan ko..
    Pemberita tu siap minta kerjasama orang ramai lagi untuk cari kargo yang hilang tu..
    Errkk.. oke je..
    Yea la.. ko rase apa benda kat dalam kargo tu.. aku tak paham sangat bahasa mat saleh nie..
    Sory ter-aku kau jugak hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •