Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: PENGUMUMAN PENTING.!!! MESTI BACA.

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    dari Melor ke PJ...
    Posts
    650
    kena tubuh jawantankuasa penyiasatan khas ni!!

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    Quote Originally Posted by aji
    dah down ni baru thrill
    steady la fmdc sampai jammed server cakap lu
    ttthehe
    wakakak...camne tak jammed.. dorang lenjan sampai 5 pagi..

    ( hehe..padahal aku.. )

  3. #18

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Quote Originally Posted by AyAres151
    wakakak...camne tak jammed.. dorang lenjan sampai 5 pagi..( hehe..padahal aku.. )
    Kita ler tu...dok teka imej berdua aje...:lol:

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522
    2 hari lepas pihak hosting telah memindahkan web ni ke server baru yg berkuasa kuda lebih tinggi.
    so maybe semasa last backup database tu posting2 yg di buat selepas itu tidak terbackup sama
    dan bila dan operasi di server baru database yg di backup tadi di pakai tanpa posting2 yg korang buat selepas database di backup
    itu saha situasi yang berlaku.
    tiada unsur2 jenayah .
    kes di tutup.


    s/k : VJK

  5. #20

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Okay...semoga keputusan yang dikeluarkan oleh Lense 'Grissom' Buruk menjawab segala pertanyaan...

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Ayares: Jgn bimbang tiada yg berkecil hati disini tentunya....

    Lens-buruk: kami amat berbesar hati dgn apa yg telah dilakukan oleh anda..now dah berkosa kuda ler gamaknya ya??kuda padi??ke kuda kepanag??...okay2 tentunya kuda race yg muda eik??sebab jika kuda race yg tua dulu di Ampang akan ditembak atau sembelih..puas juga rasa makan kuda race pencen....boleh tahan enaknya... :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    ni kuda lumba ni.. berdesup nih...

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    tahniah buat abe.. yg telah menjalankan siasatan peribadinya...
    jgn main2.. abe dah jadik pakar forensik FMDC..hehee..

    okies..kes di tutup... topik mula turun kebawah.. setelah berada di atas beberapa ari ini..

    sekian..terima kasih pada yang memahami situasi ini..

  9. #24

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Mcm bro Ayares cakap, case close...
    Sebarang surat menyurat selepas ini tidak akan dilayan...:lol:

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    dgn rasminya aku mengunci thread ni dan akan mengubah kepada biasa 2 hari dari sekarang

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •