Results 1 to 10 of 10

Thread: Gambar dijadikan Kad Ucapan

  1. #1

    Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Gambar saya yg asalnya dikategorikan street shot dibeli oleh Woodmansterne Publications Ltd, salah satu syarikat yg mengeluarkan kad ucapan yg terbesar di UK untuk dijadikan kad ucapan "Happy Birthday". Dijual sebagai right-managed utk exclusive use for Woodmansterne selama 2 tahun untuk kad ucapan sahaja. Dan beberapa hari lepas saya menerima satu dozen complimentary samples drpd Woodmansterne sebagai memenuhi salah satu syarat standard T&C mereka. Saya tabik spring kat company macam nih yg amat professional dan menawarkan harga yg amat memuaskan (harga dia yg tentukan yg mana merupakan harga standard diorang sendiri)


    Kad ucapan Happy Birthday


    Credit byline utk photographer juga diberikan


    Gambar asal
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  2. #2

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    terbaik lah abam.. gambar ni jual dalam shutterstock atau company ni sendiri contact abam untuk beli gambar?

  3. #3

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Thanks adavirus. Dia contact sendiri lepas terjumpa dlm saya punya zenfolio website.
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Terbaik.. dan tahniah..

  5. #5

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Thanks malek

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Terbaik.. dan tahniah..
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  6. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    perak
    Posts
    24

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    tahniah... bestnya... semangat semangat..

  7. #7

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    tahniah. ni naik semangat balik nihhh.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  8. #8

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Quote Originally Posted by red View Post
    tahniah. ni naik semangat balik nihhh.
    Thank you red

    Quote Originally Posted by azharizanal View Post
    tahniah... bestnya... semangat semangat..
    Terima kasih azharizanal
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  9. #9

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    5

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Gambar-gambar cantik nice saya suka sangat.

  10. #10

    Re: Gambar dijadikan Kad Ucapan

    Terima kasih atas komen positive bulan159. Saya cuma photographer hobbyist je.

    Quote Originally Posted by bulan159 View Post
    Gambar-gambar cantik nice saya suka sangat.
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •