Results 1 to 9 of 9

Thread: Tag Along (Nak Itotttt)...

  1. #1

    Red face Tag Along (Nak Itotttt)...

    salam..hye kepada smua warga forum..

    saya noob dlm bidang fotografi ni n sedang blajar untuk buat wedding fotografi. Mana2 otai yg ade buat wedding ni leh x saya nak tag along sekadar menambah ilmu didada.. selain dari minat tgk wedding photog amik gambar cun2 bleh gak wat side income hehe...klu ade mana2 wedding photog yg baik hati dan hensem dan xkisah jika saya tag along lehla PM saya or sms saya 0193322613..

    thanking in advance..
    Life is full of promises..Few are kept many are thrown away..

  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    perak
    Posts
    24
    Nak kat area mana tu? Hehehe

    Sent from my 3210 using Tapatalk 2

  3. #3

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    25

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    bagus kalo ikut skali, tambah pengalaman dan teknik

  4. #4

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    Quote Originally Posted by azharizanal View Post
    Nak kat area mana tu? Hehehe

    Sent from my 3210 using Tapatalk 2

    sy duk shah alam.. xkisah di area berdekatan.

    Send using Tapatalk Nokia 8250 Butterfly..
    Life is full of promises..Few are kept many are thrown away..

  5. #5

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Seri Kembangan/Cyberjaya/Kuala Selangor/Johor
    Posts
    98

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    sabtu ni free x..

  6. #6

    Join Date
    May 2010
    Posts
    21

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    Tumpang sekaki (jgn mare ye) ...nak ikut jugak..hehe...dah lama ada dslr tapi skill macam tak berkembang, lagi 2 minggu nak kena shoot wedding anak sedara..kalau boleh nak ikut la jugak, nak tambah pengalaman.... kelemahan paling ketara, gambar kurang sharp....TQVM....

    lokasi: sekitar k.l dan selangor

  7. #7

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Seri Kembangan/Cyberjaya/Kuala Selangor/Johor
    Posts
    98

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    1 & 2 jun ni ade sape nk ikut tag kat cheras leh PM sy..TQ

  8. #8

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    Quote Originally Posted by azuan View Post
    1 & 2 jun ni ade sape nk ikut tag kat cheras leh PM sy..TQ
    1&2 june x free cik azuan..nnti kalo ade lg cik azuan leh la ajak lg..tq cikk azuan
    Life is full of promises..Few are kept many are thrown away..

  9. #9

    Re: Tag Along (Nak Itotttt)...

    Salam..nak up lg thread ni...saya masih lg berminat untuk tag along xkira utk ape sahaja majlis..wedding ke photoshoot ker...leh msg or pm sy..0193322613...
    Life is full of promises..Few are kept many are thrown away..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •