Results 1 to 5 of 5

Thread: Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

  1. #1

    Exclamation Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

    Assalamualaikum. saya baru kat sini. saya dah masuk 4 tahun guna nikon d3000. so nak upgrade. rasanye ok tak d7000? berapa harga die eh skrg? kat mana kedai yg leh trade in dgn d3000 tu? harap member2 yang otai atau tak otai leh membantu sy yg newbie ni.

  2. #2

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Jitra/Marang
    Posts
    167

    Re: Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

    W'salam..cuba tengok kat sini https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf
    kedai ni boleh trade in..harga kamera pun murah.

  3. #3

    Re: Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

    time kasih banyak2 =)

  4. #4

    Re: Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

    Quote Originally Posted by rhu dua View Post
    W'salam..cuba tengok kat sini https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf
    kedai ni boleh trade in..harga kamera pun murah.
    kedai ni jauh beno.. takpe mekaseh. online ni saya tak berapa suka sbb tak dpt test barang..

  5. #5

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    kg gajah perak
    Posts
    98

    Re: Harga D7000 latest berapa?dekat mana yang boleh trade in?

    Quote Originally Posted by sakinahsheikh View Post
    kedai ni jauh beno.. takpe mekaseh. online ni saya tak berapa suka sbb tak dpt test barang..
    tinggal kat mane?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •