Results 1 to 5 of 5

Thread: Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    Muar
    Posts
    236

    Wink Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

    Aku usha je selalu kat sini. Tapi jarang nampak photographer dari Kota Tinggi. Kemain meriah lagi wedding area Felda takkan takder member photog dari sana?
    Aku mmg dari sana tapi la ni dok Muar. Sesekali balik nak jugak lepaking dgn geng photog ni sambil belajar.
    Ke job byk kena cilok dgn geng andam yg letak pakej all in one? tak pasti ler aku.
    kalau ader, info le aku. kalau kebetulan aku balik bleh la ngeteh skali...

    Harris - 012 7266532.

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

    saya org kota tinggi..la ni duk kl..asal felda papan timur...berjiran ke kite??..insyaALLAH minggu dpan balik sane..ade rejeki bleh la mngeteh..

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    Muar
    Posts
    236

    Re: Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

    saya kat Air Tawar 1. tapi dok Muar. maybe balik menetap kat Air Tawar within this few month. letih bekerja kat luar Johor.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

    turun jb le bro...aku kt nusajaya,hehehe

  5. #5

    Join Date
    May 2009
    Location
    Muar
    Posts
    236

    Re: Kota Tinggi takde wakil ke kat sini..??

    Minggu lepas aku ikut kawan aku p Nusajaya. member ni dok Gelang Patah ajak shoot pengantin. First time p sana. Cantik gak landscape dia. ptg aku datang tu ramai plak photog amik wedding...ehehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •