Results 1 to 3 of 3

Thread: Speedlite yang paling sesuai untuk canon model 650D

  1. #1

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

    Speedlite yang paling sesuai untuk canon model 650D

    Assalamualaikum Abg Otai otai semua. Aku nak tanyalah pendapat pasal speedlite nih. Yang mana paling baik dan murah. hehehe. model nih ok ke?

    Yongnuo YN560III Ultra-long-range Wireless Flash Speedlite.

    Terima kasih kerana membantu....

  2. #2

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Kulaijaya
    Posts
    78

    Re: Speedlite yang paling sesuai untuk canon model 650D

    w'salam. manual flash tu bro
    cuba refer sini http://speedlights.net/

  3. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Speedlite yang paling sesuai untuk canon model 650D

    barang kamera ni kalau boleh beli yang original manufacturer...kalau tak pakai je le dulu pop-up flash tu...pun boleh tahan jugak kemampuannya...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •