Results 1 to 3 of 3

Thread: mana nak cuci kat Kota Tinggi

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    Muar
    Posts
    236

    mana nak cuci kat Kota Tinggi

    Sekitar Kota Tinggi, kedai mana yg sediakan perkhidmatan :

    cuci gambar
    custom album
    mock-up album
    frame gambar kayu

    Aku berjalan gak kadang-kadang usha kedai. Tapi tgh cari yg buat semua dengan harga yang bagus. Sebelum ni cuci kat Muar je. Tapi this few month bakal balik dok Kota Tinggi.

    Saya fotografer cari makan je. Tu yg x larat bila rata2 kedai letak harga tinggi untuk urusan diatas atau langsung tiada servis sepertimana disebutkan.

    lagi sempoi, ada sebuah kedai kenakan charge mahal dan kata 'itu standard harga cuci area sini'...fuhh...ramaikah rakan photographer kena kelentong dgn peniaga kedai gambar kat sini..??

    Mintak tolong yek...

  2. #2

    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    5

    Re: mana nak cuci kat Kota Tinggi

    mahal sangat ke ko kena?? cuba ko senarai kan harga yg dia letak?

  3. #3

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Nilai
    Posts
    7

    Re: mana nak cuci kat Kota Tinggi

    Posting dah lebih setahun ..... saya rasa admin Fotomedia patut lock posting lama yang tidak berjawapan begini .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •