Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Bedah Foto | Potrait puteriku

  1. #16

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    295

    Re: Bedah Foto | Potrait puteriku

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    sekadar kritik membina:

    dapatkan sudut yg sama dgn paras mata (eye-level) dan lagi baik kalau ada eye-contact
    maap abg buhaimi, nak tanya, maksud eye kontek tu ialah, sebaik2 nya utk gambar potret, mata melihat kearah lens? camtu ye?
    faqir ilallah;
    mohd jaafarudin bin md ali

  2. #17

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Bedah Foto | Potrait puteriku

    Quote Originally Posted by red View Post


    sudah laaaaaaaaaaaaa


    hampeh!!!...cess..!!! tu jiran punya laa...

  3. #18

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Bedah Foto | Potrait puteriku

    betul betull.. aku pun sama pakai kamera jiran je.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  4. #19

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Bedah Foto | Potrait puteriku

    Quote Originally Posted by ustaz jaafar View Post
    maap abg buhaimi, nak tanya, maksud eye kontek tu ialah, sebaik2 nya utk gambar potret, mata melihat kearah lens? camtu ye?
    ye betui tu ustaz. bukan setakat gambar orang, gambar kucen pun nampak lebih menarik kalau ada eye-contact. hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •