Results 1 to 2 of 2

Thread: kedai nak servis kamera

  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Puncak Alam,Kuala Selangor
    Posts
    130

    kedai nak servis kamera

    salam,
    ada sesiapa pernah servis kamera dekat kl ni x? kamera saya dah 2tahun pakai nak 3tahun dah x pernah servis., ingat bulan puasa ni nk hantar servis memandangkan x ade job masa tu kan., bukan ape takut shutter tetiba stop ja masa dok cover job.,so saya nak tahu kedai mana yang ok untuk servis kamera area kl ni., ataupun nak kena hantar ke nikon je terus., n kalau hntar nikon kat mana tempatnya., mintak pendapat dari orang2 lama mahupun baru yg mengetahui., thanks.
    Dimana ada kemahuan, disitu ada hiwayyyy~
    http://iylahsalleh.com/

  2. #2

    Re: kedai nak servis kamera

    kalau nikon kat nikon servis center kat times square pun boleh...

  3. The Following User Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •