Results 1 to 6 of 6

Thread: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    Assalam semua.

    Ahad 30hb Jun 2013 adalah hari yg indah setelah jerebu menghilang. Terima kasih Allah atas nikmatMu ini.

    Cuma nak shoot elokĀ² tak dapat la sebab saya di dalam bot tengah mancing, hanya sekadar shoot secara handheld. Tanpa tripod, tanpa GND tanpa big stopper utk maksimum effect dan paling utama tak ada POI yg menarik dapat diabadikan. Kalau ada tripod dan jugak filter tu semua pun tak guna jugak sebab bot beroleng-oleng dihempas ombak.

    Hanya sekadar merakamkan moment betapa indahnya alam jika tiada pencemaran.

    Sila klik pautan di bawah setiap gambar utk paparan yg lebih baik di feliker saya


    LR4-9412 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9382 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9467 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9458 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9448 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9438 by ديروين مڠكور, on Flickr


    LR4-9427 by ديروين مڠكور, on Flickr

  2. #2

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    cantik boss.....
    Cap ayam motosport shooter

  3. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    like no 4..ada ROL ngan burung..heheheh...mcm kt Afrika je tengok...

  4. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    mekasih sudi singgah...

  5. #5

    Re: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    terbaiklah abam.... feel menengoknye!

  6. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Kuala Selangor | Indahnya alam tanpa jerebu

    Quote Originally Posted by aboyNajun View Post
    terbaiklah abam.... feel menengoknye!
    tq bro sudi jenguk...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •