Results 1 to 8 of 8

Thread: pelan ape korang pakai?

  1. #1

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    pelan ape korang pakai?

    nk tanya korang sat,korang smua ade pakai pelan data x? sbb i tgh cari lah tp pening jer x tau nk pilih yg mane satu skang.minggu depan nie i akan pigi beli fon yg baru dh, sbb akan pigi ke city belaja x lama kemudian,rasa x nk outdate jgk kan? hihihi...korang ade apa pe cadangan x?nk yg murah dgn coverage yg best dan tenet yg cpt..ade yg buat promosi ker?dn sy x nk tukar ke nom baru jgk,takut nanti member i x leh cari i..huhu

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: pelan ape korang pakai?

    saya pernah nampak pelan pembayaran tanpa interest selama 12 bulan oleh bank EON bank. Tapi kena ada kredit kad lah...

  3. #3

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Re: pelan ape korang pakai?

    Kenapa x pertimbangkan Maxis atau Digi line huh?Atau u blh suggest ibu bapa utk tolong u apply supplementary line punye.. Tapi jika uconcern dgn budget,gunakan sje Digi prepaid data plan lahh..Yg tu best prepaidpackage bagi skrg

  4. #4

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: pelan ape korang pakai?

    orang kata kalau pakai pelan UNIPHONE lagi mudah...

    "Eh sini pun ada telefon?"

  5. #5

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Re: pelan ape korang pakai?

    x payah susah2 sign up data plan lah....mahal jer,bazir duit!
    tp kalau u ingin,pilih lah yg terkenal tu mcm maxis atau digi atau celcom.....lebih baik drp ko mobile,telco yg baru tu,coverage pun x tentu lagi gut
    kalau coverage tu x bagui,ko cuma blh pakai phone line nanti....

  6. #6

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    Re: pelan ape korang pakai?

    mexis best ker?? x lah.. caj dia byk, mahal sgt eh (

  7. #7

    Re: pelan ape korang pakai?

    saya suka pakai Umobile prepaid...
    plan tenet dia laju.. murah dan berbaloi.. pakej u-broadband cuma rm40 utk 1 bulan, qouta 2gb... ok lah tu...
    speed pun boleh tahan laju. selamba jer tgk youtube dlm fon. hehehehe

  8. #8

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Re: pelan ape korang pakai?

    Guna U Mobile saje lah! Yg ni memang bagus!
    Free Calls,Free SMS, Free prepaid SIM pack, Unlimited internet Usage with UMI 38, Baloi kan? Dan skrg ade promosi ni! U Mobile tlhpun perkenalkan Unlimited Mobile Internet Plan 38 yg lbh murah dlm pasaran skrg, terutama utk pengguna yg low usage.
    Sebenarnya I jugak shock krn baru dapati dgn Umobile kita blh hubungi dgn kwn melalui Kakao Talk atau Wechat secara PERCUMA. Dan skrg, I dan kwn I blh saling menghubungi bagi setiap pagi mlm!
    I juga tukar ke U mobile tanpa tukar nombor saye..
    U blh visit web ni utk info lanjut lahh
    http://www.u.com.my/welikeu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •