Results 1 to 8 of 8

Thread: My Lens-Salam Perkenalan

  1. #1

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2

    Smile My Lens-Salam Perkenalan

    Assalamualaikum dan selamat tengah hari.
    terima kasih terima saya di group ni

    Nama : Mohd Naqiyuddin
    Nickname : naqiu
    Tinggal di mana : Seksyen 24, Shah Alam
    URL : tiada
    Camera : Canon 650D

    Nak kata baru x jugak.. x selalu pun sebelum nie guna kawan-kawan punya, cuma bila dah ada gadget sendiri baru la nak igt2 balik setting...
    dapat tahu fotomedia nie pun dari carian google.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    welkom to de grup!!!...hehehe..

  3. #3

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    welkam...selamat berkenalan.. jom blajo sesama kat sini

  4. #4

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    assalamualaikum slamat sejahtera...saya nih org baru dlm dunia kamera,

    saya : ajie
    tempat tinggal : johor bahru
    kamera : D5200

    saya zero jugak pasal kamera nih...mintak tolong kawan2 kat sini, sbb nak mulakan hobi baru...

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    selamat datangdan tidak terlewat untuk ucap "Salam Syawal ke 13"
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #6

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    penang
    Posts
    410

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    Salam perkenalan juga dari saya

  7. #7

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    duk d gAnu lagi takat ning
    Posts
    222

    Re: My Lens-Salam Perkenalan

    salam perkenalan...

  8. #8

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    As salam
    Salam perkenalan dari saya


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •