Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46

Thread: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

  1. #16

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    gambar mana yg terpilih?

  2. #17

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    yang tertinggal tue abam... gambo yang tak dipilih abam dome dah kuarkan..

  3. #18

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,932

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Tahniah....selamat maju jaya FMDC

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    gambar hendaklah di print tanpa sebarang WATERMARK

  5. #20

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Quote Originally Posted by aboyNajun View Post
    yang tertinggal tue abam... gambo yang tak dipilih abam dome dah kuarkan..
    oh yer ker. kire saya punya kedua-duanyer terpilih yer. ok esok pi hantar print. penyerahan gambor cam ner pulak? boleh suggest kedai printing? area salak tinggi

  6. #21

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    terima kasih atas pemilihan

    abe dome saya ada cadangan : mcm tahun lepas gamabr2 dihantar tanpa diketahui nama photograper disebalik gambar yang dihasilkan..apa kata kali ini gambar disertakan sekali dengan nama tuan punya di bawahnya..mungkin font saiz dlm (16 arial) ,satu gambar satu nama sebagai kredit kepada tuan photog ..tetapi ini hanya cadangan picisan saya sahaja abam dome...

  7. #22

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Setuju dgn cadangan Azmizi tapi sapa nak print tuh? Anybody volunteer?
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Jika dihantar awal kita boleh usaha macammana untuk print nama, jadi jgn hantar last minute. Sebaik2nya di belakang photo tulis nama sebenar dan dlm kurungan nama glamer Sila email hnaty zaing di zainzubir@gmail.com untuk sebarang pertanyaan berkenaan penghantaran foto.(maaf hanty ditimpa kecelakaan dan hanya hari ini dapat ekses forum, sebarang kesulitan amat dikesali) Call hanty/text hanty di 0166932414 pun boleh..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Harap maklum hanty insyaAllah akan berada diMidvalley pada 10 Oct ini jam 3 ptg, sila bawa semua foto untuk dipamerkan sebelum jam 6.30 ptg di Midvalley, hanty perlukan bantuan tenaga untuk tolong menggantung semua foto terpilih. Anda semua dijemput hadir tidak kira saamada foto anda terpilih atau tidak langsung menghantar apa2 foto untuk dipamerkan, Ini adalah aktiviti kita, we are one big family

    Fotomedia booth no is G7.

    The set up time is 10 October 2.00pm-10.00pm.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #25

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Kalau camtu saya hantar gambar kat hanty kat midvalley la ye.. 10 haribulan nie...

  11. The Following User Like This Post:


  12. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    JIka ada yg nak menghantar di pejabat hanty boleh call dulu, nanti hanty tunggu esok 9 Okt , di pintu besau..jika ada yg berhajat nak sambil2 makan tenghari bersama hanty boleh datang sasana kijang jam 12:30 esok ya , park di LG 4..dimana sasana kijang?berhadapan Memorial Tungku Abd Rahman.

    Di MidValley hanty akan berada jam 3 petang dgn izinNya..tunggu di G7 ya
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #27

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    maafkan la saya hanty, Dome... tahun ni saya tak dapat nak menyumbang apa-apa. hanya dapat tengok thread ni aja...

  14. #28

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    JIka ada yg nak menghantar di pejabat hanty boleh call dulu, nanti hanty tunggu esok 9 Okt , di pintu besau..jika ada yg berhajat nak sambil2 makan tenghari bersama hanty boleh datang sasana kijang jam 12:30 esok ya , park di LG 4..dimana sasana kijang?berhadapan Memorial Tungku Abd Rahman.

    Di MidValley hanty akan berada jam 3 petang dgn izinNya..tunggu di G7 ya
    lah dekat ngan opis saya rupenye....kalau camtu leh la saya pass kat hanty boleh? nanti sy call

  15. #29

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    gambar saya dah di pos pagi ni ke hanty. harap maklum. maaf tak dapat nak tolong di booth sebab kena outstation.

  16. The Following User Like This Post:


  17. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2013

    Terima kasih aboyNajun...photo telah diterima ..terima kasih.


    Yang lain jumpa hanty di Midvalley dlm jam 3 ptg esok, 10 Okt 2013, ..insyaAllah hanty akan tunggu hingga jam 6:30 ptg paling lewat.

    Yang hantar post laju..hanty tunggu, esok hanty cuti tapi hanty akan ke opis petang utk collect atau collect hari Jumaat jika masih belum sampai.

    Yang nak bantu gantung tolong datang awal, hanty tak nak balik lewat mlm macam tahun lepas..hanty bukan muda lagi ..korams ler tolong uruskan ya..terima kasih in advance.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •