Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

  1. #16

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    p.gudang
    Posts
    159

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    bleh la ni... ada biru2 skit.. hehehhe

  2. #17

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Cheras
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by adavirus View Post
    Adei kena counter port sama tp lg owsem... (Y)

  3. #18

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    takpe boleh counter back.. pastu kita main counter strike lak

  4. #19

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    Elok jugak korang counter strike each other memandangkan forum ni pon dah sunyi mcm dok tepi kubur...hehehe
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  5. #20

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    PC ditutup dan ini keputusannya.

    Pertama: mzabdullah



    Memang kelas dari segi teknikal dan komposisi. Tak reti nak cakap macam mana tapi bila tengok ni terus terpikat. Pikir banyak2 nak cakap pasal apa pun tak tahu, cuma foto ni jelas membawa keharmonian antara 2 warna yang kontras.

    Kedua: Jai org Johor




    Walaupun JDT kena titik semalam tapi sekurang2nya ada gak menang di arena lain. Rata2 semua bubuh langit sebagai elemen biru tetapi Jai keluar daripada turutan "first thing come to mind." Elemen biru jelas tertonjol dalam lautan warna hijau, menguatkan fokus pada subjek yang dah memang menuruti Ro3.

    Pingat Makcik Menang Moto: hanty



    Foto ni hampir2 menang tempat pertama tapi apakan daya saiznya melanggar peraturan potocelen. Jadi kita kasi dia pingat khas je la. Lain kali hanty hantar kena ikut syarat dan terma ye.

    Sekian, terima kasih kepada semua peserta yang sudi memeriahkan potocelen kita.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  6. #21

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,932

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    ha..ha....pasai apa JDT lak....cari geruh namanya ni..ha...ha....

    tahniah kepada peserta & pemenang.....

    Abg MzAbdullah:mmg betul...fmdc dah macam kubur terbior...

  7. #22

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    Tahniah kepada pemenang!

    p/s: Ayuh kita meriahkan forum yang best nihh!

  8. #23

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    Terima kasih atas pengiktirafan, Red.

    Tahniah juga kpd pemenang kedua Jai, pemenang moto hehehe dan yg juga yg mengambil bahagian. Gambar hebat2 belaka.

    Saya akan up kan topic baru petang ni insyaallah.
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  9. #24

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2,102

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    tahniah... hebat2 belaka

  10. #25

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    tahniah kepada pemenang-pemenang...memang terbaik

  11. #26

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    huhuhu... ampunkan saya penunggu gua. gua tak sempat nak submit gambau utk PC ni sebab terkena badi hanty... huhuhuhu

  12. #27

    Re: Photo Challenge # 279 | Hijau-Biru

    Kan rt dah cakap.....tarik diri awal lagi......

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •