Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Photographer Junior Fotomedia Club

  1. #16

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Sebagai 'junior member' dah semestinya saya nak join gak...

  2. #17

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    15

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Saya belum terpikir nak buka club kerana terikat kekangan masa dan kerja. Tapi kalu ada org mewujud club tersebut, saya menyokong setakat mana yang mampu. Saya boleh minta kawan baik saya menjadi moderator club krn pengalamanya lebih baik dari saya dan sedang buat phd dalam bidang photographic di UM. Lebih byk moderator lain turut serta lagi baik. Kalau boleh fokus pada bakat muda mampu beli zoom compact lens ke bawah...hanya sekadar memberi pendant Aja.....

  3. #18

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    105
    Sy pun berminat nak join club...

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  4. #19

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    15

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Sapa-sapa yang berminat nak joint "club" sila tulis nama dalam list dibawah. Saya cuba atur perjumpaan secara tak rasmi di kedai kopi nanti. Kita sembang-sembang pasal photographer secara terbuka...

    1. En.Mazlan ( Bro ni tengah buat Phd dlm bidang photographer kat UM)
    2. En.Idrus
    3. Saudara Unsight
    4. Saudara ijmari
    5. Pak Itam
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

  5. #20

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    105
    Ye saya setuju...:thumbup::thumbup:

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Kalau ada masa, maybe boleh join..

  7. #22

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    bachok..skarang dok KL
    Posts
    504

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    nak join juger..

  8. #23

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    idrushashim;515338]Sapa-sapa yang berminat nak joint "club" sila tulis nama dalam list dibawah. Saya cuba atur perjumpaan secara tak rasmi di kedai kopi nanti. Kita sembang-sembang pasal photographer secara terbuka...

    1. En.Mazlan ( Bro ni tengah buat Phd dlm bidang photographer kat UM)
    2. En.Idrus
    3. Saudara Unsight
    4. Saudara ijmari
    5. Pak Itam
    6.miesterzenz (saya di jb..jauh tak kalau nak buat TT?)
    7.
    8.
    9.
    10.

  9. #24

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    105
    Agak nya bile kita boleh TT ye...jadual sy agak penuh jugak...

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  10. #25

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    damansara perdana
    Posts
    44
    idrushashim;515338]Sapa-sapa yang berminat nak joint "club" sila tulis nama dalam list dibawah. Saya cuba atur perjumpaan secara tak rasmi di kedai kopi nanti. Kita sembang-sembang pasal photographer secara terbuka...

    1. En.Mazlan ( Bro ni tengah buat Phd dlm bidang photographer kat UM)
    2. En.Idrus
    3. Saudara Unsight
    4. Saudara ijmari
    5. Pak Itam
    6.miesterzenz (saya di jb..jauh tak kalau nak buat TT?)
    7.addyfaddly
    8.
    9.
    10.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  11. #26

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    15

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Saya mohon maaf sebab sejak-sejak akhir-akhir ini saya jarang muncul. Terlalu banyak benda saya perlu fikir dan menyelesaikan masalah. Salah satunya adalah cari subjek untuk cuba nasib dalam international photo contest atas permintaan kawan. Aliran photographer saya lebih ke arah fine art photographic and panoramic . Sapa-sapa nak tengok gambar saya terkini, sila masuk website ini dari semasa ke masa http://www.flickr.com/photos/darugh_photo/

    Balik kepada perjumpaan secara tak rasmi yang diaturkan, saya telah berbincang dengan kawan saya En.Mazlan. Rupanya pada setiap hari sabtu, En.Mazlan ada kelas photographic untuk mengajar student local dan international di University International Tun Razak (Unitar). So kita hanya ada hari ahad sehaja untuk fikir tentang tarikh yang sesuai dan tempatnya. Tolong bagi cadangan ? Dan satu lagi tolong bagi makna "TT", bab ini saya kurang ariff

  12. #27

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Cheras
    Posts
    88
    [T]eh [T]arik Session

  13. #28

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    74

    Re: Photographer Junior Fotomedia Club

    Nak join juger..

    1. En.Mazlan ( Bro ni tengah buat Phd dlm bidang photographer kat UM)

    2. En.Idrus
    3. Saudara Unsight
    4. Saudara ijmari
    5. Pak Itam
    6.miesterzenz (saya di jb..jauh tak kalau nak buat TT?)
    7.addyfaddly
    8.ruzell
    9.
    10.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •