Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

  1. #16

    Join Date
    May 2007
    Location
    Terengganu/Perak
    Posts
    64

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    selamat bersua muka blaker!

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    newbies ke kubis semua dialu2kan..pastikan list tu di copy paste dan masukkan nama ya
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #18

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Insyaallah

    1. Hanty Zaing

    2. Hadee anak hanty zaing
    3. harezad aka Adavirus
    5
    6
    7
    8

  4. #19

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    duk d gAnu lagi takat ning
    Posts
    222

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    slamat beramah mesra...

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Quote Originally Posted by adavirus View Post
    Insyaallah

    1. Hanty Zaing

    2. Hadee anak hanty zaing
    3. harezad aka Adavirus
    5
    6
    7
    8
    ….10 ahli kebawah xtvt ini diteruskan, insyaAllah
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #21

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Skrg ni forum ni memang dah sunyi mcm duduk tepi kubur je. Admin especially Presiden dan Tim. Presiden dan committee member takde ke usaha nak bagi active? Dah lama dah tak nampak kelibat Presiden dan Timb presiden setahu saya Sdr Aji dan Pokcik. Masa KLPF hari tuh pon takde nampak rasenye...mungkin saya tak terjumpa. Tapi the fact is saya tak nampak ada usaha2 utk activate kan kecuali usaha2 dari hanty Zain yang tak jemu2 tapi takkan nak harapkan hanty Zain sorang kot?

    Sekadar bertanya....
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  7. The Following User Like This Post:


  8. #22

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Errr...saya baru pergi taman tasik perdana semalam dan keadaan di sana mendukacitakan kerana separuh taman berada dalam pengubahsuaian. Cadangan tukar venue.

  9. #23

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Insyaallah

    1. Hanty Zaing

    2. Hadee anak hanty zaing
    3. harezad aka Adavirus
    5. mzabdullah (Zain)
    6
    7
    8
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  10. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Quote Originally Posted by unsight View Post
    Errr...saya baru pergi taman tasik perdana semalam dan keadaan di sana mendukacitakan kerana separuh taman berada dalam pengubahsuaian. Cadangan tukar venue.
    Oh hanty lupa..okay kita tukar venue area PJ aci ke?memandangkan 18 Jan, sehari selepas thaipusam tentu jln masih sibuk dan padat Ini merupakn usaha kecil hanty untuk memastikan forum yg di usahakan oleh Dome kita gunakan sebaik dan se menfaat yg mungkin, tak gitu? Kita mulakan dgn pertemuan antara ahli baru dan lama. Kita bual2 kamera dan fotografi secara bersahaja..hihihi…ok hanty cadangkan tukar venue spt dibawah ini:

    Lokasi cadangan: KFC section 16, PJ.…ahahahahah dah rindu kfc ler pulop, lokasi lama ofis hanty..senang parking jika ramai
    Masa: 9 pagi
    Agenda :
    9:00 - kehadiran ahli baru dan lama
    9:10: minum pagi ala2 duduk kat england hahahah (insyaAllah hanty sponsor, kalau tak cukup duit hanty jual keta deeba ank hanty…lol)
    9:15: borak2
    9:30: keluar kamera shoot awek students MAHSA sebelah bangunan…ahahaahah lagi ler lawak..
    10:00:..masuk balik kfc sambung borak2
    10:30: keluar balik go spital UM sebelah menapak…hahhahah…kalau si arin/butet ke badang join…sure kena tinggal macam kat kola sgor…

    …seriously tujuan handy utk eratkan silaturrahim
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #25

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Bangi
    Posts
    739

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Sedeynye tak dpt join.. kalo ahad insyaAllah sy boleh..

  12. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Quote Originally Posted by zahidzidane View Post
    Sedeynye tak dpt join.. kalo ahad insyaAllah sy boleh..
    ….padan muka
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #27

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Jommm saya join. Sorry takleh copy paste. Pakai hp jer.

  14. The Following User Like This Post:


  15. #28

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Quote Originally Posted by mzabdullah View Post
    Insyaallah

    1. Hanty Zaing

    2. Hadee anak hanty zaing
    3. harezad aka Adavirus
    5. mzabdullah (Zain)
    6 Unsight
    7
    8

    Sila masukkan nama utk tujuan logistik ya
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  16. #29

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    Sabtu ni kan? Kfc tepi um kan? Ok. Mana abam2 legen lain.. mozikim red mai ler

  17. #30

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

    as'kum..lamanya tak masuk sini..insyaallah kalau ada masa saya akan cuba selalu jenguk2, kalau ada aktiviti/contest saya akan cuba warwar untuk kita semua.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •