Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38

Thread: Survey & Cadangan

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Alhamdullilah outing @ TT pagi 2 March aritu dapat diadakan dengan baik..
    Dapat berjumpa, berkongsi info dan ilmu.. dan dapat berkenalan dengan sahabat baru..

    Thanks pada yang hadir..

    In sya Allah tengah plan outing lain nie..

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Plan saya untuk next projek:

    LIGHTING IN PORTRAITURE

    Sabtu 12 April 2014, petang di sekitar KL.
    Fee: RM80

    Maximum untuk 10 orang.
    Message saya jika berminat.

    Terima kasih.

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Survey & Cadangan

    Bump…ahli2 baru terutamanya, jgn lepas peluang ni…
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Bump…ahli2 baru terutamanya, jgn lepas peluang ni…
    Thanks Auntie Zain..

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Last Sunday shot..



  6. The Following 2 Users Like This Post:


  7. #21

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Survey & Cadangan

    bila next event tuan, terlepas pandang la yg lepas tu..

  8. #22

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Last Sunday shot..


    cantik lighting ni..

  9. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by sigaraga View Post
    bila next event tuan, terlepas pandang la yg lepas tu..
    Buat masa terdekat nie, kalau kat area KL.. memang belum ada plan apa2 lagi. melainkan kalau ada few members yang nak join sekali.
    Next plan nak buat kat Melaka..

    Thanks..

  10. The Following User Like This Post:


  11. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by mcshah View Post
    cantik lighting ni..

    Terima kasih...

  12. #25

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Last Sunday shot..


    cun...cun......

  13. #26

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Melaka, Malaysia
    Posts
    13

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Buat masa terdekat nie, kalau kat area KL.. memang belum ada plan apa2 lagi. melainkan kalau ada few members yang nak join sekali.
    Next plan nak buat kat Melaka..

    Thanks..
    Cantek...
    In sya Allah join...

  14. #27

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Survey & Cadangan

    salam tuan malek, untuk next event, saya ada kawan yang bole bg bilik percuma yg lengkap dgn projector dan bole memuatkan maksima 20 org bagi tujuan kelas photography..

    terima kasih.

  15. #28

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Survey & Cadangan

    lokasi pantai dalam kuala lumpur

  16. #29

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by sigaraga View Post
    salam tuan malek, untuk next event, saya ada kawan yang bole bg bilik percuma yg lengkap dgn projector dan bole memuatkan maksima 20 org bagi tujuan kelas photography..

    terima kasih.
    Quote Originally Posted by sigaraga View Post
    lokasi pantai dalam kuala lumpur

    Mungkin boleh diusahakan untuk kelas photography kemudian..
    Maybe next year (2015) rasanya..

    In sya Allah akan saya hubungi kemudian..

  17. #30

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Mungkin boleh diusahakan untuk kelas photography kemudian..
    Maybe next year (2015) rasanya..

    In sya Allah akan saya hubungi kemudian..
    Noted Tuan.
    Lokasi yang sama juga lengkap dengan studio photography, ada 4 lampu (2X 300v da 2 x 600v), honeycomb, softbox hexsagon lah semua.... baru siap pasang semalam.. tapi penggunaan studio tak pasti la pulak tuan dia bagi pakai free ke tak.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •